[Adana - MT]

Antalya'dan herkese merhaba.

muzaffer abi ne kadar içten olmuş ya bu küfür. bastıra bastıra söylemişsin valla. laf etheme mi yusuf abiyemi gidiyor belli değil valla.

Haluk hocam,
Adam bizi seviyormu? yeriyormu anlamadım.
Gerçi Zafer kardeşim hep derdi " Muzaffer abimi anlamak için tercuman lazım" demek bunu kastediyormuş.:mrgreen:

---------- Post added at 09:02 ---------- Previous post was at 09:00 ----------

Abi doktorun dogru soylemis
Ancak benle deniz levregi yemenin bir kurali var.onu koluman Muzaffer biliyor sor soylesin:))

Birader,
hasta hasta nasıl balığa geleceğiz. Ben kural falan anlamam.:pl:

---------- Post added at 09:06 ---------- Previous post was at 09:02 ----------

Ohooo desene muzaffer amca seneye anca alırsınız siz ozaman :queen::queen:

Oğlum,
Ben seni hala toy bir delikanlı olarak görüyordum.
Ama maşallah sen olgunlaşıp akıllanmışsın. Bak sen bile toy halin ile Muzaffer amcanın bize alacağı ve bizim için satacağı motorların lafta kaldığını anlamışsın.:bounce:

---------- Post added at 09:11 ---------- Previous post was at 09:06 ----------

gelenlere kapımız açık,gelmeyenlere gelemeyenlere üzgünüm 1-2 ay daha çıkamam,nolur yanlış anlamayın bir tane annem bir tane babam var onları yalnız bırakamam açıklama gereği duydum....

Cengiz abim,
Bizler senin evinin ve gönlünün ne kadar geniş olduğunu biliyor ve takdir ediyoruz.
Anne ve babaya acil şifalar diliyorum.:rendeer:

---------- Post added at 09:14 ---------- Previous post was at 09:11 ----------

Merhabalar arkadaşlar;

Umarım hepiniz iyisinizdir !

Buarada; Türk Halk Müziği dinlemeyi seven dostlarım, Konservatuarımıza bağlı olarak verilecek olan konsere iştirak etmek isteyen olur ise Perşembe akşamı saat 20:00'de Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonuna davetlim olarak buyursun gelsinler…

Herkese hayırlıgeceler dilerim….

Emre,
Sana iyi eğlenceler ve başarılar diliyorum. Perşembe akşamı misafirim var, yoksa katılmak isterdim.
:rendeer:

Peki, çok çok teşekkür ediyorum, bir dahaki sefere gelirsiniz o zaman artık ne diyelim, konser ya bu, beklemezler şimdi onlar :mrgreen:

Hayırlıgeceler olsun abilerim… :)

Adana İl Temsilcisi
bugün sabah erkenden acil işlerim vardı,ee o zaman şimdi günaydın dostlarım.:)

selam arkadaşlar ben burada yeni üyeyim.....nerde ne yapmam gerekir bilmiyorum

Son düzenleme:
herkese iyi akşamlar dilerim,
yusufum teşekür ederim gönlüm sizlerle..
cincik hoşgeldin,bişey yapmana erek yok alem buysa kral adana mt geziler olur toplantılar olur burdan takip edersin

Arkadaşlar herkese iyi günler olsun.
Hayırlı Cumalar olsun inşallah.
Cincik bey hoş geldiniz.

bol güneşli yeni bir güne günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. canım türkiyemmmmmm.yarinki geziye gelmek isteyenler kendini yazsın.malumunuz ona göre liste hazırlıyacağımmmmm:flower::flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar