hadi ya...Bu akşam 420 sel sahibi birisi ile konuştum.
450 TL ye dolup 350- 400 km yol yapıyormuş 88 modeldiBilmem anlatabildimmi. Buda yarısını yaksa yandı gülüm keten helva. Bu arada adamın ense kalın tüp felan taktırmamış ilk sahibi araba çiçek gibi .
ankarada sana bahsetmiştim bu konuyu hatırlarsan....aynısının beyazı vardı bende babuş. 1978 model 123 kasa 6 silindirli 280. mafyaya yeni girdiğimiz zamanlar o zamanlar, mersedes aldık diye ağzımız kulaklarımızda
çok güçlü araba, hayvan gibi gider amma deli yakar moruk. samimi söylüyorum arabayı durağın orda bırakıp otobüse metroya binerdim. kaliteli araba amma pahalı bir zevk. girme o işe.
buarada coq sana değinmeden geçemicem eniştemin kayınçosu desen ölürmüsün sanki....
Yada kısaca "dedemin torunu"
senle ne gezmesi 3yıldır bi buluşup çay içemedik.. gezelim desek 5 senede öle geçer..:queen: sanki urfadasın..:mrgreen: işin şakası tabi gezerek araba benden yakıt senden..Hic mercedese binmedim la, al da binek gezek, alemlere akak.
gezdiririm tabi pul koleksiyonumda gösteririm hem...:mrgreen:benide mercedesle gezdirirmisin acep???:silent:l::wiinkk:
Benim kizkardesimin kocasinin kayinçosunda 80 modeli vardi.
SÜPER AKIL...:sunny: 39 YIL DÜŞÜNSEM AKLIMA GELMEZDİ...:sunny:Abi kız kardeşinin kocasının kayınçosu sen olmuyormusun ya..
Gözünü seveyim...
Ulem bakalim kim uyancak diyordum.Abi kız kardeşinin kocasının kayınçosu sen olmuyormusun ya..
Gözünü seveyim...
Ulem bakalim kim uyancak diyordum.
Neyseki sasirmadim.:cherry::cat:
senle ne gezmesi 3yıldır bi buluşup çay içemedik.. gezelim desek 5 senede öle geçer..:queen: sanki urfadasın..:mrgreen: işin şakası tabi gezerek araba benden yakıt senden..
SÜPER AKIL...:sunny: 39 YIL DÜŞÜNSEM AKLIMA GELMEZDİ...:sunny:
Henuz buna hazir degilimBulusalim pasam, vermedin ki adresini 2 cay parasi vermemek icin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:28 ----------
Bu gece igrenc espriler yapasim var ama kurban olarak seni secmek yanlis secim olur, biliyor ve susuyorum.
bu hafta içerisinde buluşacaksanız bende damlarıml: hatta bugünn oralara gelme planım vardı ama gelemedim mezit ustam irfan abinin yanına gidecekti ne yaptı bilmem??

Benim kizkardesimin kocasinin kayinçosunda 80 modeli vardi.
O da otomatik vitesdi.
Direksiyonun solunda bir kol vardi.
Belli bir suratle giderken o kola bir dokunuyordun, sonra bagdas kurup oturuyordun.
Hizi tak diye sabitliyordu.
binlerce km yol yapsan sanki yataktan yeni kalkmis gibi zinde hissettiren enteresan bir aletti.
Takla atip pert oluncaya kadar sadece bir kez sorun çikardi.
Aku bittimi bu otomatik meretler ittirilerek çalismiyor.
Kizkardesimin kocasinin kayinçosu bunu Yalova'da bizzat test etme imkani buldu.
Bursa Yalova yolunun Yalova girisinde bir tamircinin sorunu iki dakka içinde hallettigini de anlatir ama bence yalan söylüyor.![]()
Bu akşam 420 sel sahibi birisi ile konuştum.
450 TL ye dolup 350- 400 km yol yapıyormuş 88 modeldiBilmem anlatabildimmi. Buda yarısını yaksa yandı gülüm keten helva. Bu arada adamın ense kalın tüp felan taktırmamış ilk sahibi araba çiçek gibi .