6000 tl otomatik mercesedes78 model makam aracı

arkadaşlar bende yazın 250 si vardı 1978 model 6 silindir 380 kr yakıyordu km de.
sattım ama süper araba gaza bastınmı nere gideceğini şaşırıyordu hele uzun yolu harikadır.
şimdi 124 kasa 200 e var onun sürüş zevkini vermiyor.
280 serisi mersonun zamanının amiral gemisiydi. yakıtına dayanırsan zevk veriri.

Son düzenleme:
Moderatör
GaCCaL buyuksun demis miydim? :p Gel pasam gel. Geliyorum de yeter, kirmizi halilar hazir.

Mezüüükkk nerdesin, al o mersoyuu, esneyelim, yaylanaliiim, immortal'i boss'u kiskandiralim.
Evime gider gitmez size fotoğraf göndereceğim. :) Araç bunun aynısı.65 model...6 silindirli...2-3 sene benzinli bindik.Benzinin tadı hiç bir şeyde yok...Gaz pedalına dokununca kafayı kaldırışını unutmuyorum.İlk marşına bastığım arabadır kendisi...Gaz pedalı yerden çıkar.120-130 yapıyordu...Benzine geçince biraz tadı kaçıyordu soğukken.Ama yine de ne yapayım yeni arabayı dedirtirdi.İşte aracımızın aynısı...
Bu arada arabayı aldığımızda boyanmamıştı!!! Sadece arka sağdan vurmuşlar.Orayı boyatmıştı ilk sahibi...Biz boyattık.Döşemeleri bile orjinaldi...İçi ceviz...Kaplama değil!!! Ceviz ağacı orjinal...Ya bak şimdi gaza geldim...
SMALL_39.jpg

SMALL_40.jpg

Mercedes neden hızlı gider bilin bakalım.:p

bende bu 230.4 lere hastayım...küçükten gelen bir detay galiba...1985 lerde eniştemin mersedesi vardı İzmirde 3-5 kişideydi o zamanlar..beyaz...ben bayılıyordum kendi malımız gibi hava atardık sağa sola...:p

ama piyasa koşullarıyla ne kadar karda olursun bilemem...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar