mt logosu isteyen varmı ? :)

irfan tanınmak için güzel olmuş ama seni tanımayan yok zaten... gayet popilersin yani.... bir tanede bana ayır kaldıysa eğer....

Kocaeli İl Temsilcisi
buluşuruz adamım ne demek.... biz her daim her yere geliriz dostlarımız için.... seninde geleceğinden şüphem yok.... telefonun yeterli....

sağolasın bu pazartesi uyarsa toplanıp gelin diycem bakalım belli değil sakaryadan bir arkadaş daha gelecek , hatta bir konu açsam uygun olurmu ramazanım ne dersin , sana dediğim mevzu vardı ya elimde patlayacak yoksa :p

şuan biraz hastayım ama pazartesine bişey kalmaz inşallah... bir aksilik çıkmazsa ben gelebilirim......

F54

sağolasın bu pazartesi uyarsa toplanıp gelin diycem bakalım belli değil sakaryadan bir arkadaş daha gelecek , hatta bir konu açsam uygun olurmu ramazanım ne dersin , sana dediğim mevzu vardı ya elimde patlayacak yoksa :p
aç kardeşim yaa ama ben pazartesi saat 3 te paydos edeceğim izmite varana kadar 4 olur ona göre bi ayar çekelim ben her zaman müsait değilim fakat müsait olduğum zaman gelmem demem

Kocaeli İl Temsilcisi
şuan biraz hastayım ama pazartesine bişey kalmaz inşallah... bir aksilik çıkmazsa ben gelebilirim......

tamam kardeşim du bakalım yeni konu açacağım gelecek olan arkadaşlarımızda buyursunlar inşallah, bu arada geçmiş olsun dikat et kendine grip mi oldun yoksa ? , valla grip olduysan pazartesiye inşallah düzelirsin hele yaz gribi fena gözüm , öperim gıdığından geçmiş olsun pazartesi akşamı beklerim ona göre ...

Logolar yenilendi ama bundan da isterim :)

Yalı caddesi; Karamehmetoğlu işhanı; kat:3 ; Rizeliler Sürücü Kursu
Rize/Merkez :)

Nurdoğan SEMİZ
0544 789 77 77

arkadaslar mt logosu almak istiyorum nerden temin edebilirim istanbul avrupa yakasinda alabilirm..elinde olan varsa logodan alabilirim yardımcı olursaniz sevinirim.....

---------- Post added at 12:20 ---------- Previous post was at 12:11 ----------

güncelll!!!!!!!!!!

---------- Post added at 12:28 ---------- Previous post was at 12:20 ----------

yokmu arkadaslar istanbul da mt logosu olan veya alabilecegim bi yerr???

Evet arkadaşlar nasıl temın etmemiz gerekiyor bu stikerları beyoğlundayım :)

Ben akaretlerdeyim 07:00 15:00 arasi gelip alabilirsin. Baska isteyen varsa ona gore fazla getirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar