irfan tanınmak için güzel olmuş ama seni tanımayan yok zaten... gayet popilersin yani.... bir tanede bana ayır kaldıysa eğer....
irfan tanınmak için güzel olmuş ama seni tanımayan yok zaten... gayet popilersin yani.... bir tanede bana ayır kaldıysa eğer....
estağfurullah ramazanım teveccühün gözüm benim seninkini ayırdım zaten bilader bir ara buluşuruz inşallah ...![]()
buluşuruz adamım ne demek.... biz her daim her yere geliriz dostlarımız için.... seninde geleceğinden şüphem yok.... telefonun yeterli....
aç kardeşim yaa ama ben pazartesi saat 3 te paydos edeceğim izmite varana kadar 4 olur ona göre bi ayar çekelim ben her zaman müsait değilim fakat müsait olduğum zaman gelmem dememsağolasın bu pazartesi uyarsa toplanıp gelin diycem bakalım belli değil sakaryadan bir arkadaş daha gelecek , hatta bir konu açsam uygun olurmu ramazanım ne dersin , sana dediğim mevzu vardı ya elimde patlayacak yoksa![]()
şuan biraz hastayım ama pazartesine bişey kalmaz inşallah... bir aksilik çıkmazsa ben gelebilirim......
Yarin besiktasa ugrarim dersen getireyim 15:00 a kadar