Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok geçmiş olsun arkadaşım, okuyunca çok üzüldüm.
Sana birşey olmadı ya gerisi yalan. Can sıkıcı bir durum tabii ama
senden önemli değil hiçbirşey. Nazar değdi sana bence.
Üzülcü bir durum sana birşey olmaması sevindirici arka fren olmadan yola cıkmanın hata oldugunu bılıyorsun zaten bilmediğin bir yolda arka frensiz motorla hız yapmanın zararlarınıda gördün ve o şekilde tekrar trafiğe cıkarak kendi hayatını tehlikeye attığında farkındasın diyebilcek birşey yok geçmiş olsun umarım ders almışsındır.
çok geçmiş olsun, senin motorla ilgili hiç bir bilgim olmadığından yedek parça konusunda birşey diyemeyeceğim, ancak yedek parçanın en bol olduğu servis kartalda ki yeşilyurt motor, hatta dilersen internet sitesinden online sipariş verebilirsin
Kardeşim geçmiş olsun,önce akıl ve zeka sonra duygular gerekir motosiklet kullanmak için.Kaza ciddi bir deneyimdir Allah daha büyük kaza vermesin inşallah.:cat::cat:
Cok gecmis olsun. Bende ilk dususumu GT250R ile yapmıştım. Neyseki sende benim gibi hafif atlatmışsın. Cok buyuk bir tecrube kazandın. Umarim bir daha olmaz.
Saolun arkadaşlar
Fatih kılıçlıya sordum sol gidonun çıkmasına 100lira dedi sıfırı 130lira naptın diyincede sıfırını al o zaman diyo manyak herif :cherry:
Çıkma sol gidon arıyorum en acilinden nereden bulabilirim
GTR LARIN GİDONLARI ÇOK BASİT KIRILIYOR. EĞER UYUYORSA CBR 125 GİDONU YA DA ÇIKMA DİĞER MARKALARIN GİDONLARINI ÇİFT AL. OLMADI GİT SANAYİDE İNCE VE HASSAS ŞEKİLDE KESTİR.
geçmiş olsun... en büyük kazan bu olsun.. gidonu sök yanıma gel... bu işe kaynak yapacak yeri biliyorum.... döküm falan fark etmez onun için.... sabah 10 dan öğlen 14 e kadar boştayım .. bu sürede hallede biliriz...