Yamaha Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

h4 kitinin içinden çıkan role ve kablo demetini kullandım ,farın arkasındaki soket sadece roleyi indirip kaldırıyor ,xenonları yakan elektrik direk akü başlarına bağlanıyor.
en az 10 tane xenon bağladım ilk defa böyle bişey başıma geldi ,sizlerdeki durum nasıl ,acaba xenonu tek faramı bağlasam ,motor yavaş gidince çift xenonu motor besliyemiyorda ,aküden güçmü çalıyor acaba ?

Motosikleti
TGB X-MOTION 250
düşük devirlerde gücünün az olduğunu duydum ama hiç ölçüm yapmadım akünde bir zayıflık söz konusuysa bu durumla karşılaşıyor olabilirsin.

ben ikisini bir kullanıyorum,birolda çift kullanıyor henüz bir sıkıntı yok

bu arada benim xenonlar

35w+35w

bazı xenon setleri otomobillerde arıza lambası yakmamak için sanal 55w çekim yapıyor
eğer arıza lambası söndürücüleri xenon setinin içinde değilse onları devre dışı bırakırsan yükü azaltmış olursun

55wMKIIcloseup1100x7402_130869_large.jpg

productimg1286616075668.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:30 ----------

HID-Error-Canceller-BR01-.jpg

Son düzenleme:

VIA

Birkaç gündür geziniyorum bu modelle fena bir alet değilmiş:mrgreen:yıllardır tek ve çift silindir makinalardaydım ilk kez spor denilebilecek 4 silindir bir motosiklet edindim. Asfaltta süzülüşü oldukça eylenceli olsada; hava şartlarına bağımlı kullanımı beni pek açmadı :mrgreen:

Her türlü çekime açığım.:cherry:

Zaten bu video kamerayıda ben buldum.:p:p

ben de elyapımı basit bir aparat yaptım bağladım gidon demirine,amatör video işleri için ama henuz bir cihaz bağlayıp çekmedim :) ehhh çalışmaktan vakit olmuyor ki motosiklete işalah bu haftasonu diyelim

Motosikleti
TGB X-MOTION 250
Birkaç gündür geziniyorum bu modelle fena bir alet değilmiş:mrgreen:yıllardır tek ve çift silindir makinalardaydım ilk kez spor denilebilecek 4 silindir bir motosiklet edindim. Asfaltta süzülüşü oldukça eylenceli olsada; hava şartlarına bağımlı kullanımı beni pek açmadı :mrgreen:

yağmurda gazlamak çok eğlencesiz oluyor :queen:

hep yengeç gibi gitmek istiyor

hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah :rendeer:

Fazer mi aldın :) Hayırlı olsun.

Fazer her zaman sınıfında en iyisi olmuştur.:cherry:

Kuzenle bile dayanamayıp iki tane aldık fazer şeker gibi.:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar