Yamaha Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
TGB X-MOTION 250
erdem şuan yolda kartepeden dönüyor :)
dün gece makineyi almıştı gelince yükleriz videolarla beraber

yeni motosiklet alan,bu sezonu Fz6 fazer ile geçirecek arkadaşlarım hepinize hayırlı ugurlu olsun tekeriniz düz bassın yollara,bir gün bir yerlerde rastlaşmak üzere :)

arkadaslar izmir ve cevresinde fazer bakıyorum acaba 10 bin tl civarına bulabilirmiyiz temiz eli yuzu duzgun?

Motosikleti
TGB X-MOTION 250
10 bine 30-40bin km ler arasında bulursun
km takıntın yoksa az kafa grenajı yada az depo hasarlı makine bulabilirsin

yok tertemiz az km li olsun diyorsan 12 den aşağı makinelere bakma garanti vardır bir kusuru ama gizlerler sahipleri

Ben 20-30 bin arasi 2005-2006 model kazasiz, ( bordo rengi oncelikli tercihim) izmir yakinlarinda fazer bakiyorum. Naked olarak su anda dusunmuyorum. 12 cok para suanda ama bakalim nasip kismet sikisan biri elbet cikar bendede canli para olunca mutlaka denk gelir.
Hatta akrep egzoslu olsn isterim cok mu sey istiom:)

Ben 20-30 bin arasi 2005-2006 model kazasiz, ( bordo rengi oncelikli tercihim) izmir yakinlarinda fazer bakiyorum. Naked olarak su anda dusunmuyorum. 12 cok para suanda ama bakalim nasip kismet sikisan biri elbet cikar bendede canli para olunca mutlaka denk gelir.
Hatta akrep egzoslu olsn isterim cok mu sey istiom:)

Ahmetin dediği gibi 12 gözden çıkarırsan neden olmasın.:)

eminim iyi gezi olmuştur haydi hayırlısı erdem,
o zaman senden fotoları da bekliyoruz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:05 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:08 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:12 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:15 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:19 ----------

ben balıkları tutum karabükten dönmenizi bekliyorum:cat:

yaaa kardeş sen hyo bakıyodun hayırdır :cyclopsan

Kardesim elimde biraz daha nakit toplayinca fazer alayim bir kere alayim dedim cunku hyoyu satincada fazer isticem. 10 kere motor degistircegime bir kere degistireyim istedgm olsun dedim ama nasip eger 1-2 haftaya kafama gore bulamazsam hyosung da alablilirim tamamen nasip kismet ve butce meselesi:)

fotograflar için tesekkurler,gözüm gönlüm açıldı :)
bu topik dün bugun pek bir sessizleşti millet gazlamaya mı çıktı ne ??? nerdeyseniz geleyim kardeşlerim akşam 19:30'dan sonra ama,mesai saati sonrasi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar