Dediğini yaptığın için teşekkürler. Düşük devirlerde zaten oldukça sakin ve güzel. Asıl mesele yüksek devirlerde gerçekleşiyor. Bardak düştüğünden de test etme şansın olmamış. Neyse ya hayırlısı, titrese de titremese de aldık bi kere.![]()
Bugün mondial servisinde haşat 150 mc gördüm.Kafa mafa yok zaten.Nasıl kullanıyorlar anlamadım kir:
slm motoru aldım kullandım biraz bugün orjinal lastiklerinin kayıcağını yol tutuşunun iyi olmadığını söylediler hakkatende kayıyor alışacaklar mı yoksa orjinal lastikleri böyle mi bunların havada soğuktu ısınmadı lastikler hep ön teker iki kere kaydı düşmekten kıl payı kurtuldum :S
o motora baktım... şu motora baktım... bu motora baktım....ahmede mehmede hasana da sordum iyi cevaplar aldım...karar verdim ..parama göre alabileceğim en iyi motor bu....şimdi daha motoru almadan soruyorum ..çanta demiri tamam bu topic den arkadaş yapıyomuş... acaba cbf - 150 deki gibi kafa koruma demiri bulunurmu buna ..yada cbf inki buna olurmu ..bide motor koruma demiri de tabiki...bide ben xenon takmadan duramam H4 dimi bunlarda ... bide akü yuvası kaç cm ... malum xenon koyunca da daha büyük bir akü koymak mümkün olmaz mı ..MC uzman arkadaşlardan destek bilgi lütfen... tşk...![]()
Merhabalar bende mc aldım..yeni kullanıorm motoru..Lakin bugün biraz zorladk motoru..sonra park ettgmde motordan bikaç damla yağ damlamıştı yere...Normalmidir bu sizce :S