Aynen dediğiniz gibi, netice olarak kabul edebileceğimiz kullanıcıları okuyup bir karara varmamız. Benim üç motorda ilgimi çekiyor, onun için yazıları takip ediyorum.Motor kısmı aynı şasisi farklı olduğundan titreşimin sürücüye yansıması da farklı olabilir bazen.
Titreşim konusunda tek kişi şikayet edip diğerleri etmiyorsa bence sorun o tek motordadır ve bence henüz genelleme yapılacak noktaya gelinmemiştir.
150MC'de iki kiside olunsa 100km/h nin üzerine yinede cikiliyor. Sadece süre biraz uzuyor o kadar.
Bu arada yakinda gelen istek üzerine ayak padlarinin üzerine de ici su dolu bardak koyup video cekecegim.
7000 devir civarındayken çekersen çok sevinirim.150MC'de iki kiside olunsa 100km/h nin üzerine yinede cikiliyor. Sadece süre biraz uzuyor o kadar.
Bu arada yakinda gelen istek üzerine ayak padlarinin üzerine de ici su dolu bardak koyup video cekecegim.
7000 devir civarındayken çekersen çok sevinirim.
Giderken mi cekeyim istersin?
Benim de bi ricam olacak ama... Sizlerde su müthis japon emsallerinden begendiginiz bi motorun titresim testini videolayin. Anlastik mi?
Giderken mi cekeyim istersin?
Benim de bi ricam olacak ama... Sizlerde su müthis japon emsallerinden begendiginiz bi motorun titresim testini videolayin. Anlastik mi?
ati abi bosuna yorma kendini boşver aslında titreşimsiz motor yoktur min. seviyede olsa dahi titreşim olur ki isteyen istediği motorda denesin kimse iddaa edemeski şu veya bu motorda titreşim yok die edende zaten ya hayatında bi tane motora binmiştir veya hiç binmemiştir. titreşimin seviyesi önemli burda mc ve drift ile 9.000 devire akdar cıktım ve titreşim hiç yok denecek kadar azki bunu da normal gunluk motor kullanan kişi anlayamaz.
titreşim varmı yokmu dien arkadaşlar hiç buşuna bilgi aramasın ahanda buraya yazıyom ybr ve cbf den daha az titriyo !
Giderken çekebiliyorsan helal olsun.
Japon olsun farketmez, yine titreyebilir.
arkadaşlar ne zaman buluşup çay iceçeyiz