Arkadaşım.... Arkadaşım dşiyorum sonuçta abin de olsam forum arkadaşımsın....:rendeer:
Şunu unutma..Kulaktan dolma şeyler her zaman yanlış kalır akılda....
Arkadaşlar doğru söylüyor.... Yakıtı şehir içinde 30 kuruşu asla bulmaz.... 20-25 kuruşu gram geçmez.... :cat::cat::cat::cat:
1 depo ful benzinle arasıra agresif kullanmalarla 300 km ye yakın gidiyorum... Eğer o agresiflikleri de yapmasam uzun yolda 300 km yi çok rahat şekilde geçicektir....
şehir içinde 200 km nin çok üzerinde yol yaptığına defalarca şahit oldum.... :cat::cat:
istanbul şehir içinde 125 lik motor kullanır gibi kullandığımda 220 km yi geçmedi.yapıştırınca 180 km de bitiyordu.sen 300 km yapıyosan helal olsun ne diyeyim.arkadaşımın şuanki fazer ında da durum aynı.ya bizim benzine su katıyolar,ya da motorlarda bişey var

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:50 ----------
bu kelimeyi söyleyen arkadaş ya cbf 150 yada ybr 125 alsın derim.
gariban fazer alırsa ya süs diye alır,
yada hurdaya çıkarır motoru
arkadaşım sözüm meclisten dışarı ancak,
gariban birisi fazeri ne yapsın ?
he sakın yanlış anlaşılmasın gariban fazer alamaz diyorum, ama
senin dedigine örnek verirsek,
asgari ücretle çalışan birisi hafta sonu gelince takisye binip taksime eğlenmeye giderse, bu adam ne evdeki faturalarını ödeyebilir ne de fazera benzin alabilir.:queen::queen:
üstad gariban niye cbf 150 ya da ybr alsın.bu sayfada yazanlara göre fazer 20 krş yakıyor.adam 13krş yakıp ybr ye bineceğine 20 krş yakar fazera biner
hem 40000-50000 km de olanlar alınır yazıyor burda adam sıfır ybr ye 4000 tl vereceğine 9500 e 50000 de fazer alır :mrgreen: