Bu xenon olayını ben bi şekilde öyle veya böyle yaptırıcam kaçarı yok ancak şöyle bi sıkıntım var ki ben daha henüz motorumu dahi alabilmiş değilim.Üst üste gelen olaylar yüzünden param hazır olmasına rağmen motoru bi türlü alamıyorum.
Kaldı ki olay motoru alma ile de bitmiyor sende bilirsin.Motordan sonra almam gereken o kadar çok ekipman var ki bilmiyorum hangi birine bölünsem de hangi birini alsam.
Motoru aldığım gibi motor ve far koruma demirini kesinlikle taktırmalıyım,yine aynı şekilde güvenliğim için kask almalıyım sonrasında almam gerekenlerin başına motorda illa ki birşeyler taşırım bu yüzden arka tarafa bi çanta ALLAH'ın emri,arkadaşlar buradan söyleye söyleye gözümü korkuttular sağolsunlar

motorun üzerindeki duro lastiklerin hiç iyi olmadığını ve onların bi an önce michelin lastiklerle değiştirilmesi gerekiyor.vs vs vs yani hocam ama tabi ben bi şekilde öyle veya böyle xenon taktırıcam tabi yukarıda saydıklarım ekipmanlar sende takdir edersinki xenon dan daha önce geliyor.Bi sıralama yapıp en kısa zamanda xenon ve diğer ekipmanları tamamlamalıyım.
Verdiğin fotoğrafları inceledim komple far kiti olarak vermen gerçekten güzel bi ayrıcalık.Çünkü hiç birşey ile uğraşmadan direk motora montajı yapılacak.Kısaca bu işin cefasını sen çekmişsin alın sefasını siz sürün diyorsun

Emin ol şu alacağım ekipmanlarım olmasa bi şekilde bu far ile ilgili bi güzellik yapıp onu senden alabilirdim.Ola ki ürün elinde kalır da satamazsan ilerleyen zamanlarda yine görüşebiliriz.Hayırlısı olsun...:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:47 ----------
En çok merak ettiğim şeylerden biri de şu aletin monoshcok amotisörleridir.Ben konforuma çok düşkünümdür ve süspansiyonu en yumuşağa aldığımda çukurlara karşı verdiği tepki nasıl olacaktır gerçekten çok merak ediyorum.Benim gibi 70kg olupda süspansiyonu nu en yumuşak ayarda kullanan birileri varmı acaba?:mrgreen: