[Adana - MT]

herkese iyi geceler ancak yeni gelebildim,çok şey kaçırdımmı bilmiyorum neyse HAUN seninde motorun hayırlı olsun kardeş allah kaza bela vermesin

eto sende yat sabah erken kalkıcan okul var hade hade yat bakem:)

Herkese iyi akşamlar yeni almış olduğum motoru yıkamaya verdim :) oldugu yerde yere düştü düştüğü yerde taş oldugu için ön far kırıldı orjinalı Adana da yok uydurma bir cam aldık neyse camı takacagımız sırada arkadaşın biri sağolsun onuda kırdı :) şimdi yeni bir far camının alınmasını bekliyorum sanırım benim kan akıtmam ve baklava dağıtmam lazım :)

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar.:)

geçmiş olsun harun.sağlık olsun.eee gerekeni yap artık.:p

Herkese iyi akşamlar yeni almış olduğum motoru yıkamaya verdim :) oldugu yerde yere düştü düştüğü yerde taş oldugu için ön far kırıldı orjinalı Adana da yok uydurma bir cam aldık neyse camı takacagımız sırada arkadaşın biri sağolsun onuda kırdı :) şimdi yeni bir far camının alınmasını bekliyorum sanırım benim kan akıtmam ve baklava dağıtmam lazım :)

sen ebay abiye bir danış sana ayarlar bir şeyler ucuz yollu

sen ebay abiye bir danış sana ayarlar bir şeyler ucuz yollu
TŞK.
Eski model vw lerın küçük far camı sanki orjinalı gibi oluyor :) orjinalına 120 tl istediler ben 4 tl ye hallettirdim birde satıcı 2.yi almaya gittiğimiz zaman adam şüpelendi acaba çok ucuzamı satıyorum diye 1 yılldır hiç soran yokmuş :cat:
Bora abi dün akşam ilk işim ikaram oldu motoru yükselteceğim zaman sizinle zaten tanışmış oluruz ,ozaman inş.

TŞK.
Eski model vw lerın küçük far camı sanki orjinalı gibi oluyor :) orjinalına 120 tl istediler ben 4 tl ye hallettirdim birde satıcı 2.yi almaya gittiğimiz zaman adam şüpelendi acaba çok ucuzamı satıyorum diye 1 yılldır hiç soran yokmuş :cat:
Bora abi dün akşam ilk işim ikaram oldu motoru yükselteceğim zaman sizinle zaten tanışmış oluruz ,ozaman inş.

geçmiş olsun, senin motorun neydi :silent:

iyi akşamalr motorsiklet sevdalı arkadaşlarım ve abilerim...hepinize selam... gec olacak ama sanada hayırlı olsun HAUN arkadaşım yüce MEVLAM kazadan beladsan korusun...

Merhaba Adana tekeriniz düz bassın :)kazasız sürüşler sağlıklı gülüşler ......Ankara mt.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar