[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,bu haftanın ilk müjdesi,benzine yine zam geldi.4,09 tl oldu.::rantinp:::ranntign::yanliss:

selam arkadaslar

yusuf abi allah kavuştursun.

Sağolasın Fuat,

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:28 ----------

selam Ethemhan:)
başarılı olmanı dilerim

Yusuf abi Allah kavuştursun, arkasından bir kova su döktün deyilmi:mrgreen:

Sağolasın Gürsel,
Ben 1 Kova su dökmedim ama annesi 1 kova gözyaşı döktü.:salut:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:30 ----------

Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı işler,

:) allah viyanayı fethetmeyi nasip etsin. zamanında kuşattık kuşattık alamadık şimdi içerden halledecez o işi... sağlam adam gönderdik:) ''yusuf alexander güreken'' doğum tarihi 01.03.2012 böle sarışın mavi gözlü adanalı torun:)

arkadaşlar,bu haftanın ilk müjdesi,benzine yine zam geldi.4,09 tl oldu.::rantinp:::ranntign::yanliss:

Bende bugun bır Benzin istasyonun onunden gectım fıyatına bı bakım ne gorım 1 € benzının lıtresı:queen: Sonra 2 tane ducati Monster Geldı Benzın aldı aynen devam:cat: hemencecık sız geldiniz aklıma :)

:) allah viyanayı fethetmeyi nasip etsin. zamanında kuşattık kuşattık alamadık şimdi içerden halledecez o işi... sağlam adam gönderdik:) ''yusuf alexander güreken'' doğum tarihi 01.03.2012 böle sarışın mavi gözlü adanalı torun:)

Aminnn....Abı tarıhı yanlıs yazmıssın şimdi dogrusunu yazarımda ayıp olur sonra ozel olarak konusuruz onları senınle :cat::cat:

herkeşe iyi akşamlar etocum ordan 15 lt benzin gönder,kredi kart numarasını ver heseba hemen eft yapem:mrgreen:

akidaşla yarın çarşamba malum, yarın evdeyim bir yere malesef çıkamıyorum çıkacak yerlerim sızlıyor açık açık,tek tek çağırmama gerek yok sanırım,dileyen gelebilir.

düzeltme,şimdi telefon geldi,yarın tatbikat varmış ve mesai saat 22:00 da bitecek herkeşten özür diliyorum herkese iyi geceler

iyi aksamlarrr adana mt
bugun istanbuldaydım trafik felç 2saat22dakika da 35 km yol gitdik

Adana İl Temsilcisi
En 500 ön jant çemberi

Günaydınlar,

Kawasaki EN 500 için 2. el ön jant çemberi arıyorum.
Ölçüler: 100 - 90 - 19

Görüşmek üzere
Sabri Temizgönül (0 532 799 77 41)

Merhaba millet,
Bu gün toplantı yok herhalde.
Kimseden ses çıkmadı.
Akşam çamlıkta olacağım. Gelen olursa sohbet ederiz.

Merhaba arkadaşlar . Bende ayın 1 ri itibari ile çok zor şartlar altında motorumu aldım . Otogarda sabahladım 4 saat motor üzerinde yağmur çamur demeden geldim yol çok güzeldi yalnız eldiven seçimim sanırım kötüydü ,ellerimi korumak için yapılan plastikler ellerimi ve parmak uclarım kötü yaptı kulaklarım hala ağrıyor :) 8 kat giyinmeme rağmen üşüdüm Tekirde doluya tutuldum en yakın zamanda sizler tanışmak ümidiyle herkese iyi günler .

Merhaba arkadaşlar . Bende ayın 1 ri itibari ile çok zor şartlar altında motorumu aldım . Otogarda sabahladım 4 saat motor üzerinde yağmur çamur demeden geldim yol çok güzeldi yalnız eldiven seçimim sanırım kötüydü ,ellerimi korumak için yapılan plastikler ellerimi ve parmak uclarım kötü yaptı kulaklarım hala ağrıyor :) 8 kat giyinmeme rağmen üşüdüm Tekirde doluya tutuldum en yakın zamanda sizler tanışmak ümidiyle herkese iyi günler .

Hayırlı olsun. O makine şimdi sana daha kıymetli olur.
Allah kaza bela vermesin.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar