cevap veriyorum ortim,telefonda anlattığım gibi:queen:sesi sana seviyem keltoşum
işçiliği nasıl diye sormak istedim. bi arkadaş söylemişti.
Ne tür motosikletler tamir eder? Yani bisikletçiden bozma değildir umarım...
İyi geceler Adana Mt:rendeer: Yarın viyanadan görüşmek dilegiyle hoşcakalın hepinizi ayrı ayrı cok sevıyorum hepınızı çok özlicem...
İyi geceler Adana Mt:rendeer: Yarın viyanadan görüşmek dilegiyle hoşcakalın hepinizi ayrı ayrı cok sevıyorum hepınızı çok özlicem...
günaydın ADANA MT.iyi haftalar olsun hepinize.
ethemhancığım iyi yolculuklar dilerim.:rendeer:
yusufcuğum,ALLAH kavuştursun kardeş.![]()
herkese gunaydınlar arkadaşlar :mrgreen: yusuf abi allah kavuştursun etemhan sanada iyi yolculuklar ne diyelim allah zihin acıklıgı versin kendine iyi bak![]()
hayırlı yolculuklar. Allah yar ve yardımcın olsun. Viyana'da benim ufak kardeş var bilgin olsun. Zorda kalırsan yada yardıma ihtiyacın olursa seve, seve sana yardımcı olacaktır.
Etemhan kardeşim hayırlı yolculuklar ve başarılar. Yusuf bey allah kavuştursun.
vay etom nezaman gittin nezaman vardında interneye girdin,hey gidi teknoloji beaa,insanlara saygı avrupa ülkelerinde birinci planda aynı türkiyedeki gibineyse kendine dikkat et iklim değikşiliği hava değişimi hatun değişimi falan anladın sen onu
öpiyem seni
bekledim baban girsin diye ama sadece alltan okuyor o zaman babanada allah kavuştursun diyelim demi:cat: