[Adana - MT]

işçiliği nasıl diye sormak istedim. bi arkadaş söylemişti.
Ne tür motosikletler tamir eder? Yani bisikletçiden bozma değildir umarım...

ben küçükken Bisiklet lastiği tamir ediyordu. daha sonra mobilet tamirine başlamıştı. En son ne yaptı bilmiyorum ama son teknoloji motorlardan anlamaz

İyi geceler Adana Mt:rendeer: Yarın viyanadan görüşmek dilegiyle hoşcakalın hepinizi ayrı ayrı cok sevıyorum hepınızı çok özlicem...

Adana İl Temsilcisi
günaydın ADANA MT.iyi haftalar olsun hepinize.:)
ethemhancığım iyi yolculuklar dilerim.:rendeer:
yusufcuğum,ALLAH kavuştursun kardeş.:)

herkese gunaydınlar arkadaşlar :mrgreen: yusuf abi allah kavuştursun etemhan sanada iyi yolculuklar ne diyelim allah zihin acıklıgı versin kendine iyi bak:)

İyi geceler Adana Mt:rendeer: Yarın viyanadan görüşmek dilegiyle hoşcakalın hepinizi ayrı ayrı cok sevıyorum hepınızı çok özlicem...

hayırlı yolculuklar. Allah yar ve yardımcın olsun. Viyana'da benim ufak kardeş var bilgin olsun. Zorda kalırsan yada yardıma ihtiyacın olursa seve, seve sana yardımcı olacaktır.

günaydın ADANA MT.iyi haftalar olsun hepinize.:)
ethemhancığım iyi yolculuklar dilerim.:rendeer:
yusufcuğum,ALLAH kavuştursun kardeş.:)

Sağolasın Bora abi,

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:33 ----------

herkese gunaydınlar arkadaşlar :mrgreen: yusuf abi allah kavuştursun etemhan sanada iyi yolculuklar ne diyelim allah zihin acıklıgı versin kendine iyi bak:)

Sağolasın kardeşim,
Darısı sizlerin evlatlarına,

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:35 ----------

hayırlı yolculuklar. Allah yar ve yardımcın olsun. Viyana'da benim ufak kardeş var bilgin olsun. Zorda kalırsan yada yardıma ihtiyacın olursa seve, seve sana yardımcı olacaktır.

Yusuf' um sağolasın.
Senin birader ile irtibat kurmasını sağlayacak bir yöntem belirlersen sevinirim.
Paylaşabileceği bir şeyler olacağını sanıyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:38 ----------

Etemhan kardeşim hayırlı yolculuklar ve başarılar. Yusuf bey allah kavuştursun.

Sağolasın Eray,
Darısı Kıvanç' a olsun diyelim.

iiyi akşamlar motorsiklet tutkunu arkadaşlar...
cemal gürseldeki motorsiklet tamircisi ahmet usta şahsen tanımıyorum ama duydugum kadarıyla isim yapmış motorsiklet tamircisi... ethemhan sanada hayırlı yolculuklar arkadaşım...güle güle gitt...

Vıyanadan herkese selamlar.. Burası ortam olarak hoş..Ulaşım aşmışş hava ortalama 1 derece ama motorlar soguk falan dınlemıyor vızır vızıırrrr... Yayalara sonsuz saygı var çok hoşuma gitti yolun ortassına atladıgında durmak zorundalar adam 50 mtre oteden yayayı gorup duruyor o derece:cat:

vay etom nezaman gittin nezaman vardında interneye girdin,hey gidi teknoloji beaa,insanlara saygı avrupa ülkelerinde birinci planda aynı türkiyedeki gibi:pneyse kendine dikkat et iklim değikşiliği hava değişimi hatun değişimi falan anladın sen onu

öpiyem seni

bekledim baban girsin diye ama sadece alltan okuyor o zaman babanada allah kavuştursun diyelim demi:cat:

Son düzenleme:
vay etom nezaman gittin nezaman vardında interneye girdin,hey gidi teknoloji beaa,insanlara saygı avrupa ülkelerinde birinci planda aynı türkiyedeki gibi:pneyse kendine dikkat et iklim değikşiliği hava değişimi hatun değişimi falan anladın sen onu

öpiyem seni

bekledim baban girsin diye ama sadece alltan okuyor o zaman babanada allah kavuştursun diyelim demi:cat:

Sağolasın Cengiz abim.
Hayırlı geceler olsun.

selam Ethemhan:)
başarılı olmanı dilerim

Yusuf abi Allah kavuştursun, arkasından bir kova su döktün deyilmi:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar