[Adana - MT]

Yeni kuzucuk geldi sonunda :wiinkk: Ulukışladan geçerken allahım donarak ölmek bu olsa gerek dedim çok soğuktu, çok üşüdüm :pr:

cimg0330d.jpg

cimg0331h.jpg

cimg0333d.jpg

cimg0334p.jpg

cimg0335.jpg

Son düzenleme:
Sanırım ben bu akşam gelemeyeceğim ethemhancığım ben seni ayrıca bir akşam özel olarak alayım dumanlanalım....:)

Hayırlı olsun Yusuf kardeş, allah kaza bela vermesin. Benzin zamından sonra zaten ancak böyle motosikletlere binilir :pr:

Öncelikle hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin , bende Konya dan getirecem herkes bana getiremessin diyor artık örnek alacağım biri olduğuna sevindim :) toplam Konya ile Adana nekadar sürdü ? 2-3 güne bende gitmeyi düşünüyorum gözüm hep hava raporlarında sadece perşembe günü yağmursuz .

Son düzenleme:
Yusuf'çuğum;

yeni motorun hayırlı olsun allah kaza bela vermesin. hayırlısıyla kuyruğu doğrultmayı nasip etsin. Güle güle kullan...

Hayırlı olsun Yusuf kardeş, allah kaza bela vermesin. Benzin zamından sonra zaten ancak böyle motosikletlere binilir :pr:

teşekkür ederim muzaffer abi. Söylediğin şeye kesinlikle katılıyorum. Benzine az daha zam gelirse bu sefer 50cc düşecem ne yapalım :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:05 ----------

Yusuf Hayırlı olsun.
Antalya' dan Konya üzerimi geldin. ne işin vardı Ulukışla' da.:silent:

evet yusuf abi alım satım ve takas işlemini konyada gerçekleştirdik :cat: ulu kışlanın kenarından geçtim ama o bile yetti bana :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:07 ----------

Öncelikle hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin , bende Konya dan getirecem herkes bana getiremessin diyor artık örnek alacağım biri olduğuna sevindim :) toplam Konya ile Adana nekadar sürdü ? 2-3 güne bende gitmeyi düşünüyorum gözüm hep hava raporlarında sadece perşembe günü yağmursuz .

konya / adana 350 km göz korkacak birşey yok yolun büyük bir kısmı otoban. Ama hava şartları önemli. Ben çok şükür yağmura yakalanmadan gittim geldim ama çok soğuk memleket :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:09 ----------

Yusuf'çuğum;

yeni motorun hayırlı olsun allah kaza bela vermesin. hayırlısıyla kuyruğu doğrultmayı nasip etsin. Güle güle kullan...

teşekkür ederim burak cım :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yusuf abi kazasız belasız iyi günlerde kullan inşallah :d

herkese iyi akşamlar güzel bir akşamdı mutluyum huzurluyum guruluyum falan filan işte,

jönüm yusufum hayırlı olsun ciğerim allah kaza bila vermesin

bende son zamlardan sonra elentirikli alcam karar verdim başka yolu yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar