bugün fuardaydım aksesuar olarak çok fazla bi mağaza yoktu önceki seneleri bilmiyorum ama ben daha fazla bekliyodum. Feyizoğlu ve motomax fuarda yoktu.ceket ,pantolon,eldiven,buff,baklava,bot,ayakkabı bu saydıklarımın hepsini hudsondan alabilirsiniz kalite ve fiyat olarak en iyi mağaza hudsondu.
ben ceket eldiven ve baklava aldım.bitek yağmurluklar pahalıydı orda onuda başka bi yerden aldım.onun dışında diğer magazaların fiyatları çok yüksek geldi genel atmosfer iyiydi ama fuar otoparkında motosiklet çok az vardı.toplasan 30tane motor vardı ben heryeri motosiklet dolu hayal ediyodum ortalık 4teker doluydu.

motosiklet.net standının önünden çok geçtim ama uğramadım biraz çekindim açıkcası :mrgreen: standda bomboştu 2sandalye 2tanede ss motor vardı.gerisi insan kalabalığı..diğer motosiklet grupları gibi kendi ürünleriyle dolu bi stand bekliyodum ama tshirt bile yoktu sanırım.birde sanki forumda gördüğümden çok farklı yüzler vardı orda bence site içinde fotoğraflar daha çok paylaşılmalıki birbirimizi tanıyalım. bi ara ss motoru olanlar motoru çalıştırıp gaz vermeye başladılar.bi kaç stand karşılıklı motor bağırttılar güzel oldu ama kapalı alan egzos kokusu bi çok bayanı rahatsız etti.