2011 yılı Motosiklet Fuarı / 24 - 27 Şubat 2011

Fuar adı : MotoPlus 2011
Konusu : Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı
Tarihi : 24 - 27 Şubat 2011
Fuar alanı : İstanbul Fuar Merkezi / SALON 9 - 10 - 11

Motosiklet ve bisiklet tutkunları bu fuarda buluşacak.
2011 yılı motosiklet ve bisiklet sezonun açılışı, Türkiye'nin en kapsamlı fuarı Motoplus Fuarı'nda gerçekleşecek.

Motosiklet, bisiklet klüplerinin ve derneklerinin de katkıda bulunduğu fuar, Dünya Fuar Yapım Ltd. Şti. tarafından
24 - 27 Şubat 2011 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezin'de düzenlenecek. Fuarda motosiklet ve bisikletlerin yanı sıra kasklar, sürücü giysileri, gözlükler, montlar, eldivenler, botlar, çizmeler, lastikler, modifiye ve performans kitleri, özel yağlar ve katkı maddeleri dahil, pek çok aksesuar ve ekipman sergilenecek.

Türkiye'nin Motosiklet ve Bisiklet Fuarı MotoPlus, özel gösterileri, eğitim seminerleri, özel çekilişleri ile yine çok renkli geçecek.

Kaynak:http://www.motoplus.org/index.asp

Bakalım bu yıl nasıl olacak.. Geçen yıl fuar kalabalık ama katılımcı ve ürün azdı..

orda olmayı bende çok istiyorum, bu yüzden acaba onlar buraya hiç gelmiyeceklermi acabaaa :)

Ekonomik kriz korkusunu üzerinden atan motosiklet üreticisi firmalarının, 2 teker aşığı daha fazla kişiye ulaşabilmek için
geniş ürün yelpazesinde ürünler sundukları güzel bir fuar olmasını bekliyoruz

.

Son düzenleme:
geçen fuarı kaçırmıştım ama hayırlısıyla mutlaka gidicem buna

umarım cadde lastiklerinde büyük bir indirimle başlarlar ya da en azından bir kampanya ile

Tabi ki her sene olduğu gibi bu senede orda olacağım :) inşallah

EICMA 2011 de sergilenen birçok yeni modelin bu fuarla Türkiye'ye giriş yapması ve cazip fiyat + ödeme kolaylığı ile motosiklet hayranlarını cezbetmesi güzel olacak gibi geliyor.
Resimlerde, videolarda bizi kendine hayran bırakan KTM 125 DUKE u da yakından tanımış oluruz inşallah.

bi aksilik çıkmazsa, ben de bu sene orda olacam,
bu sefer kaçmaz :wiinkk:

Bu FuarI Bekliyorum Kismetse 23 Şubat´da Istanbuldayim....Kacirmak istemiyorum...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İnşallah gelmesi gereken yeni modelleri fuarda görürüz. Avrupa'da çıkan modellere böyle ekrandan bakakalmayız.

Özellikle yeni CBR600F, CBR250, CBR125 ve KTM 125 Duke'u merak ediyorum. Umarım bu modeller gelir.

hadi bakalım bu sene giderim inş. geçen sene servisten giriş için davetiye almıştım ama benle gelecek adam bulamamış ve yanlız gitmekte istememiştim :) bu sene adam bulmakta sorun yaşamayacağıma inanıyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar