2011 yılı Motosiklet Fuarı / 24 - 27 Şubat 2011

Dergilerin bedava bilet vermemesini olumlu buluyorum..Gerçekten gereksiz olan bir kalabalığın bir nebze de olsa önüne geçilebilir belki..
MT olarak gidilecek ise boş yaka kartı bastırıp orada gelen üyelere dağıtılsa hoş olur kanısındayım..
Tanışmak için güzel bir fırsat doğar.

Evet güzel fikir ...

insallah hava guzel olurda motorla gıder gelırız..motor fuarından hemen oncede bızım boat show var...fuar işi gercekten cok zor ....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fuar tam olarak nerde olacak ve giriş ücreti varmıdır varsa ne kadardır? sizlerin planları nedir?

2011 Süper Tenere 4

Uploaded with ImageShack.us

...................................

2011 Bmw G 650 Gs

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:45 ----------

........................................

2011 KTM Duke 125

.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:06 ----------

.....................................

2011 Piaggio MP3 Yourban

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:16 ----------

.........................................

2011 Gilera Fuoco 500 ie

Son düzenleme:
valla davetye veren yayın organı yok mu bu sene?? gözümüz magdur kalmasın tek amacım o valla..

Motosikleti
Aprilia Caponord 1200 add
motoplus 2011 fuarı

sayın yöneticiler adminler ve diğer arkadaşalr ben sivastan kalkıp bu fuara gelecem kafama takılan şeylerden birisi ise mt olarak orada standımız olacak mı?

bir diğer mesele ise girişte mt üyelerine davetiye dağıtılacak mı? yoksa paranızı verin girin kardeşimmi diyorsunuz?

birde ben sabiha gökçen havaalnında inecem oradan fura gidiş konusunda hayatım zindana dönebilirmi? aklıma başka sorular gelirse burada sorarım eminim benim gibi aklında soru işareti olan üyeler vardır çekinmeyin sorun bu başlık altında...

Fuara gidicem.. Cebimde yine param olmayacak. Yine istediğim motoru alamıycam.Yine sinir olucam. Ayrıca ''lütfen üstüne oturmayınız '' diye yazı yazanlara ayrıca gıcık olucam...Ama yine de değer...:) Sabırsızlıkla bekliyorum...

Sabiha gökçenden biraz zorlu olabilir. Ama şöyle tarif edeyim o zaman. Sabiha gökçenden 16s numaralı otobüse binilerek metrobüs durağına gelinir. Metrobüse binip merter durağında inilir. Ardından metrobüs durağının yanındaki aksaray metrosuna aktarma yapılır ve istanbul fuar merkezi durağında inilir:rendeer:

sabiha gökçen benim evime yakın.. biz pazar günü fuara gidecegiz.. zaman uygun olursa pazar günü gidecek şekilde gel bizimle gidersin....

geçen sene içerenköyden fuar alanına kadar ekmek kırığı atmıştım yola.
aynı güzergahı takip edecem :cat:

Sabiha gökçenden biraz zorlu olabilir. Ama şöyle tarif edeyim o zaman. Sabiha gökçenden 16s numaralı otobüse binilerek metrobüs durağına gelinir. Metrobüse binip merter durağında inilir. Ardından metrobüs durağının yanındaki aksaray metrosuna aktarma yapılır ve istanbul fuar merkezi durağında inilir:rendeer:

En yakını sanırsam senin dediğin gibi oluyor bende e3 mü e5 mi neydi ismi belediye otobusu var levent e kadar gelıp leventten metrobüse gecmesini tavsiye edecektim ama my91 in dediği daha teferruatsız

Motosikleti
Aprilia Caponord 1200 add
sabiha gökçen benim evime yakın.. biz pazar günü fuara gidecegiz.. zaman uygun olursa pazar günü gidecek şekilde gel bizimle gidersin....

dostum ben fuarın ilk günü gelecem kısmetse.

arkadaşım dediğin güzergahı yazdım not aldım harfiyen uyarım onlara hep gözümü korkuttular 5 saat sürer dediler sabiha gökçen den fuar alanına gitmen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar