çanta ve elcik takınca bayağı kaslı duruyor birde kalın lastik tadın yenmez bmw yavrusu
Zaten bol cantali BMW'lere özeniyorum. Kalin lastik ve motor koruma demirleri bir sonraki düsündüklerim arasinda.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:54 ----------
bu gün depo üstü çanta aldım. çokta güzel oldu
atiturhan ın aldıgı magazadan gittim aldım.70 tl ye aldım. mıknatıslı
bu motor çantasever bir motor
Hayirli olsun kardesim. Cok fonksiyonel bi canta. Ben harita koyma gözüne motorun servis kitabini,ruhsati falan koyuyorum icine. Diger gözlerdede 0,50lt su, cüzdanim,anahtar,cep telefonu..vs. Orta kisim genelde bos kaliyor bende ancak motoru park ettigimde fosforlu yelegi ve eldivenlerimi koyuyorum icine. Ben internetten aldigim icin 74TL ye almistim (kargo masrafi herhalde).
Diger arkadaslarada tavsiye ederim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:59 ----------
Depo ustu çanta benlik degil demir yaptırdım topcase ona baglı market alışverişine bile gidiyorum :queen: yumurta sut falan dolduryorum lastik tamir spreyi ve kuçuk bir takımlık bile var içinde :cat:
Arkadaslar, arada sirada resim yükleyinde bizde biseyler görelim yaw...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:01 ----------
nasıl test ettin valla merak ettim
Bu gun kurye arkadaş alalı bir ay oldu 4800 km geçmiş abi yolda cbf lerle dalga geçiyorum diyor mc tek teker yapmaz diyenide arkadaşla tanıştırıım adam tek teker yapıyor
İzmirde herkes tanır deli kadir diye

Tek teker yapacagina zerre kadar süphem yok. Gecen günki gezimde bi kavsaktan karsiya gecmem gerekiyordu. Ileriden de arac geldigini gördügümden gaz bol verip debriyaji seri biraktim. Motor ufak capli sahlandi. Oha dedim ne oluyoruz...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:05 ----------
şöyle 15 20 000 km devirince umarım kimseyi üzmez arkadaşlar yüzde elli alıyorum bu motoru sanırım mondialin aklı başına geldi artık kaliteli ürünler üretiyor şu kışı bir atlatalım yada benim zc yi satayım aranızdayım
Sizler suan uzaktan baktiginiz icin hala terredüt ediyorsunuz ama ben kendi adima bu konulari okumaktan ve yazmaktan biktim. Yeni mondialler eskilerinden farkli. Japonlar kadar olmasada kaliteleri artik yüksek. Fiyat/performans olayi cok iyi.
Düsünenler fazla vakit kaybetmeden alsin derim.
Forumda Necati abi var. 1100GS kullaniyor ve yillarin motorcusu. O bile bu yeni mondiyi günlük hayatinda kullaniyor ve cokta memnun.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:10 ----------
insanlar düz mantık oyüzden motorun 2. eli piyasası ölü alınca geri satmak istersen biraz zor olcak gibi : )
Bence bu motorlar tutulacagi icin ikinci el piyasasida hareketli olacaktir. Ben o konuda bi sikinti olacagini sanmiyorum. Ama sifiri 2900TL iken 2600TL istersen satamazsin elbet.
CBF150 lerde benim gördügüm sacmalik oydü.sifiri 4150TL. adam 2007 CBF150'ye 3000lira istiyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:14 ----------
Ben motoru beğenip aldım. gerçekten çok süper gücü hızı titreşim sıfır ve yaşadığım yerde bir tek bende var yamaha ve cbf olan arkadaşlarım motorun çok farklı olduklarını söylüyorlar.açılmadan 120 gördü açıldığında ibreyi patlatır heralde:cat::cat::cat::cherry:
Hayirli olsun kardes, kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin. Dogru karar vermissin.
Benim yasadigim yerde de benimki tek idi.. Ama dün Edremit bayiisinde MC ve Beyaz MH drift gördüm ve mutlu oldum.