bu resimdeki meşhur sultanahmed köftecisi degilmi .. ellerinin büyüklügü ile meşhur :queen:
Katyamı cok özledimmm ayrıca canım kardesim jesse ve bitanecik abicim GKN nin daveti üzerine katılabilme olasılıgım varo aksam kuzenımın sözlüsünün dogum günü partisine ugrayacagım oradanda antalyadan misafirim gelcek onu taksime goturecegim ya gecenin ilerleyen saatlerinde yanınıza katılmaya calısacagım ya da sizler taksime gecerseniz alo yaparsınız :queen::queen:
kızım bu kadroyla taksime geçmeyiz ... çıkarma yaparız .. çıkarma :cherry::cherry:
Arkadaşlar,
Adana' dan selamlar,
Muhabbetiniz bol, geceniz güzel, kahkahanız şen olsun.
Sizlerle olmayı ister, tanışmaktan memnun olurdum.
Ancak malum, mesafeler ve sorumluluklar el vermiyor.
Ancak, eğlence ve muhabbetinizin resimlerini paylaşmanızı rica eder.
Her şeyin gönlünüzce olmasını dilerim.
Sevgi ve saygılar.:rendeer:
bende padişah macunu getirecem![]()
Zangır zangır derken, titreyerek mi?
Sen gek asıl, unu elemiş ipe asmışsın nede olsa.. Yeni bir tat, yeni bir dokunuş, yeni bir sürünceme:queen:
Valla Gokhan abi onu ben bilmem.
Senin Taksim deki dogum gununde gelen dantel islemeli guzel kiyafetin de aklimda onunda fotolari var ustundeyken.:cherry:
motorsuz gelebilirsen bekleriz illa motosiklet olsun demedikmotorum kazadan dolayı serviste eğer çıkarsa çok istiyorum aranıza katılmak![]()
keyfiniz bol muhabbetiniz daim olsun arkadaşlar güzel bir konu yorumları okudum gayet neşeli geçmiş yıllardan fotolar var imrenmedik desek yalan olur yeyin için bakalım istanbullular konyadan selamlar
motorsuz gelebilirsen bekleriz illa motosiklet olsun demedik
aksilik olmazsa tamam neden olmasın :cat:
ünlü dans şovum ve gece kıyafetimle bende orda olacam :queen::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:38 ----------
ama jess kardeşim benle dans ederse
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:40 ----------
Bu arada emin kardeşimizde ünlü zeytinyağlı sıvı sabunu ve hulk flimi ile bize katkıda bulunacakmış son duyumlarla beraber:queen::queen:
yeni gelecek olanları korkutuyorsunuz iyiden iyiye haberiniz olaa :queen: