[MT- İstanbul] 16/10/2010 tophanede sabahlıyoruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar,
Adana' dan selamlar,
Muhabbetiniz bol, geceniz güzel, kahkahanız şen olsun.
Sizlerle olmayı ister, tanışmaktan memnun olurdum.
Ancak malum, mesafeler ve sorumluluklar el vermiyor.
Ancak, eğlence ve muhabbetinizin resimlerini paylaşmanızı rica eder.
Her şeyin gönlünüzce olmasını dilerim.
Sevgi ve saygılar.:rendeer:

Katyamı cok özledimmm ayrıca canım kardesim jesse ve bitanecik abicim GKN nin daveti üzerine katılabilme olasılıgım var :) o aksam kuzenımın sözlüsünün dogum günü partisine ugrayacagım oradanda antalyadan misafirim gelcek onu taksime goturecegim ya gecenin ilerleyen saatlerinde yanınıza katılmaya calısacagım ya da sizler taksime gecerseniz alo yaparsınız :queen::queen:

Katyamı cok özledimmm ayrıca canım kardesim jesse ve bitanecik abicim GKN nin daveti üzerine katılabilme olasılıgım var :) o aksam kuzenımın sözlüsünün dogum günü partisine ugrayacagım oradanda antalyadan misafirim gelcek onu taksime goturecegim ya gecenin ilerleyen saatlerinde yanınıza katılmaya calısacagım ya da sizler taksime gecerseniz alo yaparsınız :queen::queen:

kızım bu kadroyla taksime geçmeyiz ... çıkarma yaparız .. çıkarma :cherry::cherry:

Organizasyon jesse'ye ait olduğundan sormak icap eder. Hocam;kalma işine yanaşmam ama bu toplanmayı yatıya dönüştürdüğünüz için birazda motorcu günü gibi bir hal alsın diyerekten acep size şöyle şanlı bir su böreği getirsem nassı olur? :bounce:

Arkadaşlar,
Adana' dan selamlar,
Muhabbetiniz bol, geceniz güzel, kahkahanız şen olsun.
Sizlerle olmayı ister, tanışmaktan memnun olurdum.
Ancak malum, mesafeler ve sorumluluklar el vermiyor.
Ancak, eğlence ve muhabbetinizin resimlerini paylaşmanızı rica eder.
Her şeyin gönlünüzce olmasını dilerim.
Sevgi ve saygılar.:rendeer:

kısmet abi gönüllerimiz bir hepimizin.. bizde çok istiyoruz gidip tanışmak görmek .. ama imkanlar meselesi.. yol hiç gözümde büyümez ama maddiyat kötü .. umarım fuarda falan denk getirrirseniz orda baya arkadaşlar illerden toplaşıp gelirler prda kaynaşırız sevgiler adanaya

Organizasyon jesse'ye ait olduğundan sormak icap eder. Hocam;kalma işine yanaşmam ama bu toplanmayı yatıya dönüştürdüğünüz için birazda motorcu günü gibi bir hal alsın diyerekten acep size şöyle şanlı bir su böreği getirsem nassı olur? :bounce:

valla yok demeyiz.. :) çay corba var zaten .. yagmurda ıslanan arkadaşlara ilaç gibi gelebilir ...:D :D :D

bende padişah macunu getirecem :D

Zangır zangır derken, titreyerek mi? :p

Sen gek asıl, unu elemiş ipe asmışsın nede olsa.. Yeni bir tat, yeni bir dokunuş, yeni bir sürünceme :p:queen:

Valla Gokhan abi onu ben bilmem.

Senin Taksim deki dogum gununde gelen dantel islemeli guzel kiyafetin de aklimda onunda fotolari var ustundeyken.:cherry:

motorum kazadan dolayı serviste eğer çıkarsa çok istiyorum aranıza katılmak :(

keyfiniz bol muhabbetiniz daim olsun arkadaşlar güzel bir konu yorumları okudum gayet neşeli geçmiş yıllardan fotolar var imrenmedik desek yalan olur yeyin için bakalım istanbullular konyadan selamlar

motorum kazadan dolayı serviste eğer çıkarsa çok istiyorum aranıza katılmak :(
motorsuz gelebilirsen bekleriz illa motosiklet olsun demedik :)

keyfiniz bol muhabbetiniz daim olsun arkadaşlar güzel bir konu yorumları okudum gayet neşeli geçmiş yıllardan fotolar var imrenmedik desek yalan olur yeyin için bakalım istanbullular konyadan selamlar

bizdende konyaya selamlar sizlerde yapsanız bizlerde imrensek .. şöyle etli ekmekli bi buluşma ....:cat::cat::cat::cat:

tüm konyaya selamlar

ünlü dans şovum ve gece kıyafetimle bende orda olacam :queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:38 ----------

ama jess kardeşim benle dans ederse :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:40 ----------

Bu arada emin kardeşimizde ünlü zeytinyağlı sıvı sabunu ve hulk flimi ile bize katkıda bulunacakmış son duyumlarla beraber:queen::queen:

ünlü dans şovum ve gece kıyafetimle bende orda olacam :queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:38 ----------

ama jess kardeşim benle dans ederse :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:40 ----------

Bu arada emin kardeşimizde ünlü zeytinyağlı sıvı sabunu ve hulk flimi ile bize katkıda bulunacakmış son duyumlarla beraber:queen::queen:

pık pık pık pık :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar