Mete_han ve AydoganX saolun arkadaşlar.Yarın modellere bakıp uygun bi ayna takıcaz artık.
Anadoluda olsun veya olmasın "motosiklet kültürü" nün yaygınlaşması için taşradaki adamın sokağa çıkma yasağı olduğu bir günde dahi full koruma ile motora bindiği gün belli bir seviyeye geliriz. Bunun içinde kim ne derse desin insan ayrımı yapmadan denetim ve yüksek cezalar şart.
Aynen katılıyorum,kural konmuşsa uyulmalıdır,takip edilmeyecek kural konmamalıdır çünkü bu otoriteyi zedeler...
tamam o zaman yiyin üç beş tane okkalısından ceza şöyle radara girin bir kaç tane 256tl para cezası yiyin bakın bakalım böyle konuşabilecekmisiniz. haklısınız yollar otoban gibi ülkemizde öyle ışıklı kavşaklar varki lambaların güneşten ne rengi kalmış ve yandığı belli her tarf istanbul değil. tek taraflı düşünmeyin. bizim buradalarda güneydoğuda öyle yollar varki eşek zor yürür oysa bizim vatandaşımız dişinden tırnağından biriktirdiği paralarla aldığı audi Q7 araçlar A8 ler bmwler yollarda mahvoluyor..... milli servet sonuçta
sigortası felandı gene 150 lirayı buluyo abi ben şu adamı musait zamanda rahatsız ediyim ya ben bunu alıp çalışmak istiyorum kuryecilik felan ama ehliyetim yok diye almıyolar işe ehliyette agıstosta çıkmış oluyo o zamana kadar gezerim ufak ufak
[
senin derdini biliyorum asıl işin muhabbet,bi çay birkaç makara tukara...
Mete_han ve AydoganX saolun arkadaşlar.Yarın modellere bakıp uygun bi ayna takıcaz artık.
Camiaya bir apaçi daha katılıyor...haydi hayırlısı...:queen: çok acele etmiyosun dimi bu hususda...
abi niye kızıon ya :mrgreen: yaz bitiyo abi benim hemen motor almam lazım :mrgreen: rüyamlarımda sürmekten bıktım :queen: ehliyet felan hiç umrumda değil![]()
metanecho' Alıntı:........sonuç olarak karabük iyidir. zamanında bi şarkıcının dediği gibi istanbuldan gitmek lazımmış hakketen![]()
sizler için bir kaç kare aldım Boğazdan...Polis evinde bi sütlaç yedim bu arada...:cherry:
![]()
![]()
ya da bir saniye bakın aklıma ne geldi...Aydoğan...aynayı demir kısmında ikiye kestirip 4-5 cm lik ekleme yapıp tekrar kaynatsak nasıl olur...ahanda bu da fikir...sonrada boyarım...:cherry:
tamam o zaman yiyin üç beş tane okkalısından ceza şöyle radara girin bir kaç tane 256tl para cezası yiyin bakın bakalım böyle konuşabilecekmisiniz.
Hayırlısı olsun.Deli ettiler bizi![]()
ismail bizim burada hiç bir akradaşım kask mont eldiven dizlik kullanmıyor ben mont ve kasksız kesinlikle binmiyorum benle geyik yapıyorlar sen tam broşurcüsün diye hani diyemiyorumda düştüğünüzde görüm ben sizi beddua eder gibi oluyor.hap birlikde bazen bi yere gidiyoruz sadece bende kıyafet oluyor sehir içinde kask takıyorum diye dalga geçiyorlar insanın siniri bozuluyor ama can banim canım kimsenin ne düşündüğü umrumda değil ayrıca tam koruma binice insanın kendine güveni bambaşka oluyor b,r kaç kere kıyafetsiz bindim insan tırsarak biniyorale:..adımı broşurcüye çıkardılar:queen:
Bu resimleri atlamışım, eline sağlık güzel fotoğraflar :cat:
Birde yeni imajın, topsakalsız olarak çok daha güzel olmuş.
Aynanın demir kısmından ikiye kestirmek derken, tam anlayamadım bu olayı :silent:
...
Kanka işten ayrılalı 1 hafta oldu biraz kafa dinliyorum artık ...Allaha şükür hayatıma huzur geldi...iş arayışlarımada ara verdim biraz hayatın tadını çıkarıyorum yeniden doğdum sanki yahu...Kafam rahat silahlı güvenlik kimliğimde var...bekçiliğe dönücez hacı büyük ihtimal...:cat:
back to crazy security...
yav sapdan kesip araya ekleme sonra kaynak...nası fikir...gaynak tutmazmı sence...uydurukda bir boyasam...

Hadi hayırlı olsun, umarım istediğin güzel bir işe başlarsın.:cat:
Aynanın kulpu olan malzemenin cinsi nedir ve kaynak tutarmı emin değilim abicim. Sanayide uğraşmak lazım.
Ancak kaynak tutarsa eğer sonra taşlama yapmak lazım sonrada üstüne nikelaj atacaksınki birşeye benzesin. Yoksa çok şekilsiz tipsiz olur.
metehan abi maksat muhabbet olsun senin hiç racing tipi motorun oldumu bundan önce ybr en olduğunu yazmışsın yani böle hız motorlarına karşı bi tutkun yok mu ?
Dostum aynayı alacağım yer Servisin 4 km uzağında...hem servisdeki arkadaşlara merhaba diyim dedim hem aynayı taktırayım vesileyle...Ümraniye İmam Hatipin 200 metre ilersinde AKTAŞ diye bir parçacıya gittim...
YBR aynası yk-oktu bu benim şanssızlığım tabi...Halbuki Sirkeciye uğrayıp alsaydım sorun olmayacaktı...Sirkeci ters olduğundan bu Aktaş denen yerden alıvereyim dedim...ybr aynasına 15 lira dedi bu arada Sürat Motorda 25 denmişti...bu velomotoda bıkepoınt birkaç ayna var ya onları denedim...bizim aynalardan bir farkı yok... varsada çok az cm farkı var değmez yani değiştirmeye...
şunları denedim...
http://www.velomoto.com.tr/urun.php?kod=601-180&kategori=37
http://www.velomoto.com.tr/urun.php?kod=601-133-1&kategori=37
çok az fark vardı...yani öylesine servisime uğramış oldum...sonrası Baltalimanına indim...sizler için bir kaç kare aldım Boğazdan...Polis evinde bi sütlaç yedim bu arada...:cherry:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sanki askeriyede denetleme var he...gelecek iki kıçıkırık japon sağa sola bakacak ...Sirkeciye gitmemenin bedelini ağır ödedim haybeye dolanmış oldum...
Beyler ayna işi için aklıma bişey geldi...Yahu biz kütüğe neden saplama eklemiyoruz...tornacılarda bir L yaptırsak 10 mm dişli ...nasıl olur...ama estetik bişey olsun...kimim adamı var tornacı...ve seri ürteime geçebilecek...
Yan sanayi parçalar arasında bile kazık ortamı var hacı...Bugün ybr aynasına Aktaş 15 dedi Sürat Motor 25...
Hakkınd ahayırlısı olsun...eninde sonunda bir motorun olacak emin ol...:cat: bu arada elindeki imkan ne kadar...ona göre bakalım bir cup...ayağı yerden kesilsin...
Kanka olaya biraz daha yüzeysel bakmalısın...Bulunan ilçenin yüzölçümü ve gidiş geliş aralıklarını düşünürsek benim memleketim dahil tüm ilçelerde bu böyle...Trafik polisi inan herşeyi görseydi veya kurallar tam anlamıyla uygulansaydı bu hayat çekilmez hal alırdı...ben daha pembe bakıyorum herşeye...yazdığın şeylere katılmakla birlikte bireysel hataları yapanlar bunların bedelini her zaman öder...Motosiklet kültürü dediğimiz şey büyük şehirlerde olur eyvallah ama küçük yerde bunu aşılamak zor veya imkansızdır...
yazlık bir mekana gidince kasklı tipler sana uzaylı gibi gelecektir...ki ben Bodrum Turgutreiste kask takmazdım püfür püfür oh mis...
Dostum ihmal etme bu bürokratik şeyleri..motorsuzluk tak etmedi mi canına...
Broşürcü mimoza...
Herkesin canı kıymetli dostum ama dediğim gibi küçük yerlerde sanki bunlara pek önem verilmiyor gibi...Bende memleketime motorla gittiğimde Uşak...Salihli ve köyümde ...kaskı evde bırakıyorum nedense...
eve 3500 teklif edebilirsin...2009 un hangi ayında trafiğe çkma acaba...sırf Kappa çantanın ederi Sirkecide 175 gayme bugün sordum...bunlarada dikkat et tabi...eskiden olsa hayır derdim ama alım satım bedeli 35 lira olunca kesinlikle dene...
müdür sorma ya tak etmezmı ama bırazda sanslıyım ben motoru pazartesı gunu kaptırdım sansıma salıdan berı yagmur yagıyo ankarada aralıklarla belkıde her serde hayır var derler ben buna canı gonulden ınanırım kaza vs gıbı kotu bısıy gelıcektı basıma allah korusun cumle cemalımızı o yuzden hayırlı olmustur dıye dusunuyorum ancak haftaya motorlu gunlere devam burokratık takılıcam:queen::queen::wiinkk:
Emrah;
Aslında biraz kalıp meselesi Metehan ve benim ebatlarımdaki arkadaşlarda bu problem biraz daha can sıkıcı olabiliyor.
Çünkü arkaya bakınca aynanın %50-60'ında omzunu yada kolunu görüyorsun. Durum bundan ibaret.
Öncelikle bielirli bir süre kullan, orijinal aynaları sorunsuz kullanan arkadaşlarda var.
Eğer ilerde yetersiz geliyor arkayı göremiyorum dersen değiştirirsin :cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:10 ----------
Aldım, cevapta yazdım![]()
yuh...hacı tüm mesaja alıntı yapmışın yav...Angaranın yağmırı beter olur...güneşi yakar deli eder...soğuğuda sovıktır ...beter memleket ya...
Bir araştırma yapsalar kanka inan Angaradaki depresif vakalarda TR çapında en yoğun görüldüğü yer olabilir...Doğu illerindeki yoksul kişiler bile memleketlerini çok sever ama Angaraya güzel şehir diyeni daha duymadım...Ha Angaranın çevre ilçeleri gayet keyiflidir kendince...bir Elmadağ Lalahan Hasanoğlanda doğan biri olsam memleketim diye severdim...ama Angara merkeze lanet ederim her gün...
CBF 150 LER İÇİM KMH RPM TERMOMETRE vites göstergesi ve saat i aynı göstergede yapmayı planlıyorum cbf150 lerın teknık ozellıklerınde 7000 devir gibi bir devir gördüm acaba max devir sayısını bileniniz varmı ona göre yazılım kısmını ayarlamam gerek?