yuh arkadaş sizin çeneniz amma düşükmüş

oku oku bitmedi kaç saattir
öncelikle cpr6ea kodlu buji olayına değineyim, istanbula gittiğimde servis ile bu konuyu görüştüm cpr
xea da x'in artması ile ısınma süresinin de artması anlamına geliyor ve de doğal olarak ne kadar yüksek ile uzun süre kullanım ve sıcak havada artı oluyor. aynı şey tam tersinde de geçerli. cpr8ea kodlu bujide bile marş basmıyor şikayeti çok alınca buji cpr6ea takmaya başlamış ve bu şikayetler azalmış. ve tabi 6ea 13 lira 8ea 20 lira sercis fiyatı. taktıranlar bundan dolayıda 6ea yı tercih ediyorlarmış genellikle. yani ortada kasıtlı birşey yok, tek sorun tarafıma cpr6ea takıldığında bilgi verilmemesiydi benim bunu sonradan öğrenmemdi.
cpr9ea için ise, aydoğanın da belirttiği gibi performans artışı beklemeyin. ama benim yakıtı düşürdü. uzun yol gezilerimde 4 litreye yakın yakardım, 9ea yı taktıktan sonra ist izmir karabük yaptım yaklaşık 2600 km, ortalama 3,5 litre yaktı. hatta istanbulda kullandığım depo da 3 litre yaktı. - istanbulda iken ki değerlerime baktığımda eskilere 2.8 ile 3,5 arasında, karabüğe geldikten sonraki değerlerim 3,5 ile 4,2 arasında. bu işi de çözemedim

istanbulun havası bile bir başka arkadaş-. ama tabi bu yakıtta düşmeyi jr yaşarmı bilmiyorum

daha ne kadar düşsün yakıt, el insaf. marş sorunu yaşarmıyım diye sormayın ben hiçbir zaman yaşamadım o sorunu, en soğuk havada dahi.
cbf şişme yaparmı diye sormuştu bir arkadaş, yazın ortasında öğlen istdan çıkarak konya ereğliye artçı ile devamlı dipgaz şeklinde 800 km gittik birşey olmadı. ve bu motorla kontak kapatmadan 1200 km civarı yapan birini tanıyorum -mutluhan servisten- yağı kontrol altında olduğu sürece sıkıntı çıkarmayacak bir motor.
jr, ybr aynaları taktırdım bende 1 ay önce 5-6 cm çıkıntı yapıyor ve bu artık arkayı görmeyi sağlıyor

kolu çekme eğilme büülme derdi yok. ayrıca cihan yakıt konusunda ekoldü, onunla yarışma

yedek dahil 530 km gitmişti yanlış hatırlamıyorsam. nerdeyse benim iki katım yol gidiyordu bi depoyla
aydoğan ebaydanmı aldın aynaları? şekilli aynalarmış.
atakf1, hala facebook'u olmayanlar var merak etme, 70 yaşındakilerin bile var demişsin ama hala o pazarın parçası olmak istemeyenler var
metahan, şimdi bulamayacağım için geri sayfalarda sorayım dedim, bizim motorun ön cam kaç kuruştu o yan sanayicide?