Kuba Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

La siz Delirdiniz mi Halil Abi Masraf yapcana O parayla git bi Motor al yahu :queen:

Ben onun titreşimine hastayım Recai:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:13 ----------

halil abi sen ne yaptırdın motora tam olarak ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:40 ----------

ana gibi yar egzos modifiyesiz motor olmaz.

şu egzos güzel gibi duruyor tabi ne kadar güç sağlar bilemem

http://www.ercanmotorcycle.com/img/kuba/150.html

eğer uydurulabilirse bu egzosda favorim

http://www.ercanmotorcycle.com/img/honda/125cbr_2.html

motorun sıkıştırma oranı fazlaydı. bir de sökmüşken subapları değiştireyim dedim. pistonun kafasını 1 mm kestirdim geri taktırdım

La siz Delirdiniz mi Halil Abi Masraf yapcana O parayla git bi Motor al yahu

öyle deme ya skyjetçi olunmaz skyjetçi doğulur (ne alaka bende anlamadım:D)

Ben onun titreşimine hastayım Recai

yok halil abi sen o motoru sat yeni bi motor al birde masaj aleti yapıştır iisini birbirine tamamdır:D

motorun sıkıştırma oranı fazlaydı. bir de sökmüşken subapları değiştireyim dedim. pistonun kafasını 1 mm kestirdim geri taktırdım

anlamadım ama hayırlısı diyelim :D

halil abi hava bozuk gösteriyo hava durumunda filan ama şöle oluyo ki saat 7-8 gibi yağmur yagıyo genelde bir saat sürüyo ve baya sağanak oluyo ardından 11 gibi güneş açıyo hava tekrar ısınıyo bu iskenderunun değişmez dönüsü :D mesela dün gece ve bu gün sabah fena yagmur yağıyodu şimdi güneş var. yerler ıslak sadece zaten onlarda biraz sonra kurur.

halil abi hava bozuk gösteriyo hava durumunda filan ama şöle oluyo ki saat 7-8 gibi yağmur yagıyo genelde bir saat sürüyo ve baya sağanak oluyo ardından 11 gibi güneş açıyo hava tekrar ısınıyo bu iskenderunun değişmez dönüsü :D mesela dün gece ve bu gün sabah fena yagmur yağıyodu şimdi güneş var. yerler ıslak sadece zaten onlarda biraz sonra kurur.

yağmurda motor sürmeyi severim

bildiğim bi yer var benim ama o da160 lira istiyor.hoş kavgalıyım onla ama vardı yani.
valla abicm böle giderse yaptrmıcem lanet gelsin ya eskiden seviyordum ama yedek parça olsun kullanm olsun gün geçtkçe yaka silktirdi bana :pr::pr:

öyle deme ya skyjetçi olunmaz skyjetçi doğulur (ne alaka bende anlamadım:D)

yok halil abi sen o motoru sat yeni bi motor al birde masaj aleti yapıştır iisini birbirine tamamdır:D

anlamadım ama hayırlısı diyelim :D

Ben Skyjeti Kullanırken Genelde Arka Koltuğa Oturuyordum Daha zevkli oluyordu Denemenizi tavsiye Ederim HaLiL Abe :queen:

Ben Skyjeti Kullanırken Genelde Arka Koltuğa Oturuyordum Daha zevkli oluyordu Denemenizi tavsiye Ederim HaLiL Abe :queen:

Ne yönden zevk dedin tam anlamadım:mrgreen:

ben zevkten çok, uzun yolda 300 km den sonra arka koltuğa oturuyorum ama mecburiyetten:queen: oturamaz oluyorum

Ne yönden zevk dedin tam anlamadım:mrgreen:

ben zevkten çok, uzun yolda 300 km den sonra arka koltuğa oturuyorum ama mecburiyetten:queen: oturamaz oluyorum

Ya abi Allah için Değiştir şu motorunu :queen: cihana sat Sevinsin gariban :cherry:

Bu arada Abi Dün rüyamda Seni Gördüm..Çok Acayipti..Altımda 600 RR Vardı Siyah Senin Altında Fazer Vardı :queen: acayip Bi rüyaydı :queen:

Ya abi Allah için Değiştir şu motorunu :queen: cihana sat Sevinsin gariban :cherry:

Bu arada Abi Dün rüyamda Seni Gördüm..Çok Acayipti..Altımda 600 RR Vardı Siyah Senin Altında Fazer Vardı :queen: acayip Bi rüyaydı :queen:

o rüya öyle değildi cbr bendeydi:cherry:
bak rüyadan bir kesit
dsc05982h.jpg

yine mehmet abinin(boy) fotoğrafı.
ulan herkes bu fotoyu kullanıyor.kız tavlamak için bile kullananı gördüm yahu:cherry:

yine mehmet abinin(boy) fotoğrafı.
ulan herkes bu fotoyu kullanıyor.kız tavlamak için bile kullananı gördüm yahu:cherry:

Ben motoru gösterdim Üzerindekiyle Herhangi Bi alakam yok :cherry:

Bu arada halil Abi Bu fotoların Senin gençliğinle alakası varmı:cherry:

apaci-genel.jpg

dj_engin-and-dj_jazz_apaci_abcd0001.jpg

Genel apaçi Köpeği PitbuLL :p

sv100628pi4.jpg

Vazgeçilmez Arabaları :queen:
apaci3cb6.jpg

apaci-genel.jpg

bunlardan biri sen misin yoksa Recai:queen: bak öyleyse ya arkadaşlarından kurtul ya benden:queen:

sv100628pi4.jpg

köpek te çok manidar. :queen:

apaci3cb6.jpg

hah işte benim f5 in en en çok ve en ezik rakibi bu model:mrgreen:

Adam Karizma Ama ne yalan söliyim :queen:

Halil Abi Baya yüklendim bukadar kolay sıyrılamazsın :queen::queen:

aslında pek kro bir insan değilim ama f5 e binince biraz krolaşıyorum. doğan veya şahin gördüm mü kendimi kaybediyorum tüm serserilikler bir anda üzerime toplanıyor:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar