gunaydın herkese...
arkadaslar pazar gunu ıcın hava durumu bı sıtede 3 derece yagmurlu...
baska bı sıtede 12 derece bulutlu gösterıyor...
ılk sıteye göre sucuk mangal ıptal...
2.ye göre degıl...gelmek ısteyen arkadaslar özelden cep no göndersın ben pazar gunu msj atıp su saatte surda bulusacagız dıye msj atarım...
pazar gunu hava duzgun olursa bulusma saatı 12:00... bulusma yerıde SİTELER-GÜLVEREN kavsagı...sitelere gırıs tarafı...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:45 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:53 ----------
pazar gunu hava yagıslı olmazsa gelın dıye msj atacagım...
ve bu aksamdan sonra pazartesıye kadar ınternete de gıremıycem...o yuzden sımdıden gelmek ısteyenler tel no göndersın...
hayırlı olsun can'ım süper:cat:, harika :cat: aha gazlıcak adamlar çoğalıyor:
r:
Fatih benim acil motoru büyütmem lazım:silent::salut: yada dur patronun motoru alıyımda ortalığı yırtıyım:queen::queen:
olm ben yol mol bilmem sen beni geçerken al lütfen:queen::queen::queen::queen:
olum pazar gunu okulda olacam..10:30 cıkacam okuldan...okul sıhhıyede..senın ıcın taa odtuye mı gelıyım ::arrow::::arrow:::queen::queen::queen: samsun yoluna cık emnıyetı gec aydınlıkevlerı gec sıteler-gulveren görene kadar sur...aydınlıkevlerı gecınce 2 km daha gıdınce sıteler kavsagını görursun yesıl ust gecıt var orası... sıteler
tamam tamam.hıh:salut:
tamam tamam.hıh:salut:
valla bugun meb na ıyıce sövmustum 1 haftadır acık ögretım sınav sonuclarını acıklamadılar dıye...bugun ahım tutmus demekkı... sımdı baktım acıklanmıs sonuclar...
11 dersın sadece 2 sınden kalmısım...
onlar da matematık ve geometrı...geometrı 1, matematıkte 3 soru ıle kalmısım...
olsun be saglık olsun...hıc ama hıc calısmadan bunu bıle basarmak bence cok ıyı yanı...
suan 92 kredım var...180 ı tamamlayınca mezunum :thumleft::thumleft:
bana ahiret soruları sorma ya.kalkabilir misn bilmem ne.motordan gıcır gıcır ses çıkıyor fırat eline sağlık.dün bi deneyeyim dedim.ibre 120 ye makara yapa yapa ulaştı.
sagolun millet iyi dilekleriniz için :cat:
BARAN şu motomax mıdır nedir orası nerdeydi? gidem bi doşam
BARAN şu motomax mıdır nedir orası nerdeydi? gidem bi doşam
abi turan gunes bulvarina gidiyorsun biraz yukariya dogru cikiyorsun yokusu tirman biraz sola doncen sonra.orda sor gosterirler.condrad adenur mu ne caddenin ismi.sen turan gunes e git yukari dogru cik o yokusa.
Ben cevap vereyim görmüşkenİLKBAHAR MH. KONRAD ADENAUR CD. 602.SK. 1/14 ÇANKAYA / ANKARA Turan güneşin paraleli oluyo yani. Redline,ulusan motor ve vespacıyla aynı caddede. Vespa satan dükkanın aşağısı. Kızılay güvenparkdan dolmuş da kalkıyor. Gerekirse diye ek bir bilgi olsun
cumartesı öglen 2 gıbı gelıp bakayım mı abı...zaten eve gelıyom o saatte..hem ecükte turlarız :cat::cat:
motoru parçalamasaydım (şasenin üzerinde sadece motor kaldı) eccük değil çok gezerdikte amamalesef :salut:
cumartesi yani yarın yeni sele yaptıracam biraz farklı bişey olacak.
zaten makina bitsin cıkarayım sezonda açılıyor seninle bi kavaklar yaparız :queen::queen::queen::queen: gazozda içeriz :queen::queen::queen::queen::queen::queen:
bizim burda başka nere varkir:
r:
r:
r:
hava yağmurlu olmazsa ben geliyorum:cat: