[Ankara - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:queen:hayırlı olsun tam bi canavar

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı olsun can'ım süper:cat:, harika :cat: aha gazlıcak adamlar çoğalıyo :pr::pr:

Fatih benim acil motoru büyütmem lazım:silent::salut: yada dur patronun motoru alıyımda ortalığı yırtıyım:queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
gunaydın herkese...
arkadaslar pazar gunu ıcın hava durumu bı sıtede 3 derece yagmurlu...
baska bı sıtede 12 derece bulutlu gösterıyor...
ılk sıteye göre sucuk mangal ıptal...
2.ye göre degıl...gelmek ısteyen arkadaslar özelden cep no göndersın ben pazar gunu msj atıp su saatte surda bulusacagız dıye msj atarım...
pazar gunu hava duzgun olursa bulusma saatı 12:00... bulusma yerıde SİTELER-GÜLVEREN kavsagı...sitelere gırıs tarafı...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:45 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:53 ----------

pazar gunu hava yagıslı olmazsa gelın dıye msj atacagım...
ve bu aksamdan sonra pazartesıye kadar ınternete de gıremıycem...o yuzden sımdıden gelmek ısteyenler tel no göndersın...

Forumdan Uzaklaştırıldı
gunaydın herkese...
arkadaslar pazar gunu ıcın hava durumu bı sıtede 3 derece yagmurlu...
baska bı sıtede 12 derece bulutlu gösterıyor...
ılk sıteye göre sucuk mangal ıptal...
2.ye göre degıl...gelmek ısteyen arkadaslar özelden cep no göndersın ben pazar gunu msj atıp su saatte surda bulusacagız dıye msj atarım...
pazar gunu hava duzgun olursa bulusma saatı 12:00... bulusma yerıde SİTELER-GÜLVEREN kavsagı...sitelere gırıs tarafı...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:45 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:53 ----------

pazar gunu hava yagıslı olmazsa gelın dıye msj atacagım...
ve bu aksamdan sonra pazartesıye kadar ınternete de gıremıycem...o yuzden sımdıden gelmek ısteyenler tel no göndersın...

olm ben yol mol bilmem sen beni geçerken al lütfen:queen::queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:17 ----------

hayırlı olsun can'ım süper:cat:, harika :cat: aha gazlıcak adamlar çoğalıyo :pr::pr:

Fatih benim acil motoru büyütmem lazım:silent::salut: yada dur patronun motoru alıyımda ortalığı yırtıyım:queen::queen:

neye büyütüyorsun abi dev gibi makine işte seninkisi.ne yapcan büyütüp:salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
olm ben yol mol bilmem sen beni geçerken al lütfen:queen::queen::queen::queen:

olum pazar gunu okulda olacam..10:30 cıkacam okuldan...okul sıhhıyede..senın ıcın taa odtuye mı gelıyım ::arrow::::arrow:: :p:p:queen::queen::queen: samsun yoluna cık emnıyetı gec aydınlıkevlerı gec sıteler-gulveren görene kadar sur...aydınlıkevlerı gecınce 2 km daha gıdınce sıteler kavsagını görursun yesıl ust gecıt var orası... sıteler

Forumdan Uzaklaştırıldı
olum pazar gunu okulda olacam..10:30 cıkacam okuldan...okul sıhhıyede..senın ıcın taa odtuye mı gelıyım ::arrow::::arrow:: :p:p:queen::queen::queen: samsun yoluna cık emnıyetı gec aydınlıkevlerı gec sıteler-gulveren görene kadar sur...aydınlıkevlerı gecınce 2 km daha gıdınce sıteler kavsagını görursun yesıl ust gecıt var orası... sıteler

tamam tamam.hıh:salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı

yürü gıt layyyn... ::evil::::koop::::cekic:: :queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:35 ----------

olum pazar saat 9:30 da uyanırım dersen daha kolay bı yer tarıf edeyım...10:00 da kesın orda ol...elınle koymus gıbı bulursun orayı...:p:p:p:p:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:58 ----------

valla bugun meb na ıyıce sövmustum 1 haftadır acık ögretım sınav sonuclarını acıklamadılar dıye...bugun ahım tutmus demekkı... sımdı baktım acıklanmıs sonuclar...
11 dersın sadece 2 sınden kalmısım...
onlar da matematık ve geometrı...geometrı 1, matematıkte 3 soru ıle kalmısım...
olsun be saglık olsun...hıc ama hıc calısmadan bunu bıle basarmak bence cok ıyı yanı...
suan 92 kredım var...180 ı tamamlayınca mezunum :thumleft::thumleft:

dunden berı benı dusunduren bısey var...sectıgım 11 dersın ıcınde 2 tane dun kulturu dersı vardı...onlardan nasıl gectım hayret ettım valla...dın kulturu dersınden bı suphaneke duasını bılırım onuda yarıya kadar...ona ragmen gectım...demekkı iyi atmısım....desteklı desteklı sallamısım hem de :queen::queen::queen:
hele geometri hiç kıtapcıga bıle bakmadan işaretledım 8 dogru yapmısım....
bıtene daha tuttursaydım ondanda yırtacaktım ama olsun yaw...
avcılar atıcılar dernegıne ıyıkıde uye olmusum haa:queen::queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bana ahiret soruları sorma ya.kalkabilir misn bilmem ne.motordan gıcır gıcır ses çıkıyor fırat eline sağlık.dün bi deneyeyim dedim.ibre 120 ye makara yapa yapa ulaştı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
bana ahiret soruları sorma ya.kalkabilir misn bilmem ne.motordan gıcır gıcır ses çıkıyor fırat eline sağlık.dün bi deneyeyim dedim.ibre 120 ye makara yapa yapa ulaştı.

ülen gecenlerde sabah 11 de aradım...telefonun sesıne uyandın ::cekic::::144::::144::
ben aramasaydım aksama kadar yatardın herhalde
olum gıcır gıcır ses cıkıyo deyınce cocugun motorun ıcıne ettık mı acaba dedım :cherry::cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:32 ----------

sagolun millet iyi dilekleriniz için :cat:

sen de sagol abı
tatlıyı ne zaman ısmarlıyon ::sefereee::pizza::::smartass

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sucuderia kardeş motorun çok güzel, allah kaza bela göstermesin inşallah güle güle kullan :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
BARAN şu motomax mıdır nedir orası nerdeydi? gidem bi doşam

Forumdan Uzaklaştırıldı

abi turan gunes bulvarina gidiyorsun biraz yukariya dogru cikiyorsun yokusu tirman biraz sola doncen sonra.orda sor gosterirler.condrad adenur mu ne caddenin ismi.sen turan gunes e git yukari dogru cik o yokusa.

Ben cevap vereyim görmüşken :) İLKBAHAR MH. KONRAD ADENAUR CD. 602.SK. 1/14 ÇANKAYA / ANKARA Turan güneşin paraleli oluyo yani. Redline,ulusan motor ve vespacıyla aynı caddede. Vespa satan dükkanın aşağısı. Kızılay güvenparkdan dolmuş da kalkıyor. Gerekirse diye ek bir bilgi olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi turan gunes bulvarina gidiyorsun biraz yukariya dogru cikiyorsun yokusu tirman biraz sola doncen sonra.orda sor gosterirler.condrad adenur mu ne caddenin ismi.sen turan gunes e git yukari dogru cik o yokusa.

teşekkürler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:23 ----------

Ben cevap vereyim görmüşken :) İLKBAHAR MH. KONRAD ADENAUR CD. 602.SK. 1/14 ÇANKAYA / ANKARA Turan güneşin paraleli oluyo yani. Redline,ulusan motor ve vespacıyla aynı caddede. Vespa satan dükkanın aşağısı. Kızılay güvenparkdan dolmuş da kalkıyor. Gerekirse diye ek bir bilgi olsun

teşekkürler. Redline biliyorum ordan bulurum saolun tekrar

Forumdan Uzaklaştırıldı
[YT]<object width="320" height="265"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/syI5VSoWADI&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/syI5VSoWADI&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="320" height="265"></embed></object>[/YT]

oynayın oynayın....:queen::queen::queen:

cumartesı öglen 2 gıbı gelıp bakayım mı abı...zaten eve gelıyom o saatte..hem ecükte turlarız :cat::cat:

motoru parçalamasaydım (şasenin üzerinde sadece motor kaldı) eccük değil çok gezerdikte amamalesef :salut:
cumartesi yani yarın yeni sele yaptıracam biraz farklı bişey olacak.
zaten makina bitsin cıkarayım sezonda açılıyor seninle bi kavaklar yaparız :queen::queen::queen::queen: gazozda içeriz :queen::queen::queen::queen::queen::queen:
bizim burda başka nere varki:pr::pr::pr::pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
motoru parçalamasaydım (şasenin üzerinde sadece motor kaldı) eccük değil çok gezerdikte amamalesef :salut:
cumartesi yani yarın yeni sele yaptıracam biraz farklı bişey olacak.
zaten makina bitsin cıkarayım sezonda açılıyor seninle bi kavaklar yaparız :queen::queen::queen::queen: gazozda içeriz :queen::queen::queen::queen::queen::queen:
bizim burda başka nere varki:pr::pr::pr::pr:

ne kavaklar ı abı....ben ank ıl sınıra cıkmayı planlıyodum...artcım ol dıyecemde motordan sogursun :p:queen::queen: sona elındekı motoruda satarsın :queen::queen:
hatta hazıranın 3. haftası buyuk bı yozgat gezısı var...bızım köyde dagda pilav senlıgı yapılıyor her sene...ona gıdecez...cumartesı gıdıp pazar gelecez...Allah ızın verırse...:rendeer::rendeer::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:13 ----------

hava yağmurlu olmazsa ben geliyorum:cat:

ok kardes telını aldım...bulusma yerını de gördun...zaten pazar gunude hava durumuna göre telden haber verecem...bugunku gıbı olursa gıtmeyız ona göre...hele ogun gelsınde bakarzı...:wiinkk::wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar