senin motorun çamurluğu eğri zate nBarış.:queen:
Ohohoho nasıl olcak o iş. Motorları biz aldık o kadar masraf yaptık cebimizde para mı kaldı sankiii:queen: . Sizin yeni gelenleri beslemeniz gerekiyo asıl
:rendeer:
senin motorun çamurluğu eğri zate nBarış.:queen:
Valla yatacam dedim yatamadım..Bugünki sohbet hoşuma gitti..
Katılıyorum :cat::cat::cat::rendeer:yaşı büyük olanların küçüklere sahip çıkması gerekir.öğrenciyiz biz.
iyi geceler herkese.:rendeer:
iyide yenı gelen kısme yokkı...
herkes kokmus artık :queen::queen::queen::queen:
bız de çürüdük zaten :queen::queen:
pardon bı cbr cı abı vardı sanırım...![]()
Katılıyorum :cat::cat::cat::rendeer:
Ben orasını bilmem abi yeni motor yeni insan![]()
gider tabı baksana suna abı....
racer2000, KUVVETMİRA, skyblade, baran06+, serdarmert, scuderia06, ilkER5, -HK-, Tenebrosus, seannnnn
bu kadar adam var ...emok a 3 u gıtmıs....:queen::queen::queen::queen::queen:
bmw f650 gs yı tıtresımlı bulan yanına bıle yaklasmasın ktm nın bu yaslı adam motoru degıl ben katlandım ama 40 yasında bırı katlanmaz balansor olamayan ayı gıbı guclu aletı tıtresım var sadece elcıklerde var oda belırlı devırlerde cok az ancak 140 150 160 km ile giderken elcıklerı tutmakta zorlanıyorsunuz ılk basta cok zorlandım ama 570 km den sonra nası bagladı kas yaptı ellerım vede dah cok zevk almaya basladım bastıkca basasın gelıyor bu motorla oynaması oldukca zevklı alet ancak tıtresıme olan dayanma kapasıtenız bu motorda alıcaganız keyfı belırler o fıyatlara yag gıbı gıden motorlar varken KTM almak ne kadar mantıklı derseniz deli adam işi derim :mrgreen::mrgreen:
arazide cok daha rahat olduguna emınım![]()
Neresi doğru ki abi ??:queen::rendeer:. Garibimin daha siftahını yapamadım zaten :mrgreen:
tamam ozaman sen hafta sonu araba ıle gel mangala...zaten kasaları erzakları tasıyacak bı araba da lazım....orda sana sucuk yapacam...:queen::queen::queen::queen::queen:
bmw f650 gs yı tıtresımlı bulan yanına bıle yaklasmasın ktm nın bu yaslı adam motoru degıl ben katlandım ama 40 yasında bırı katlanmaz balansor olamayan ayı gıbı guclu aletı tıtresım var sadece elcıklerde var oda belırlı devırlerde cok az ancak 140 150 160 km ile giderken elcıklerı tutmakta zorlanıyorsunuz ılk basta cok zorlandım ama 570 km den sonra nası bagladı kas yaptı ellerım vede dah cok zevk almaya basladım bastıkca basasın gelıyor bu motorla oynaması oldukca zevklı alet ancak tıtresıme olan dayanma kapasıtenız bu motorda alıcaganız keyfı belırler o fıyatlara yag gıbı gıden motorlar varken KTM almak ne kadar mantıklı derseniz deli adam işi derim :mrgreen::mrgreen:
arazide cok daha rahat olduguna emınım![]()
Gelirim ama kalabalık ayarlayalım abi. Fuardan sonra olursa daha çok katılım olur daha zevkli olur bence.:cat:
Çingen tavuğu kolay zor olan teneke bulmak![]()
Hay maşallah serdarmert, racer2000, skyblade, Enduromania, -HK-, KUVVETMİRA, ilkER5, baran06+, Tenebrosus, seannnnn
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:00 ----------
Fırat aynı anda yazmışız..
G
Çingen tavuğu kolay zor olan teneke bulmak![]()
Neresi doğru ki abi ??:queen::rendeer:. Garibimin daha siftahını yapamadım zaten :mrgreen:
onu beşi bilmem baklavadır işin raconu. hem seninki büyük motor 2 kilodan aşağısı kurtarmazbi çayda alacağın vardı cankat meselesinden. hesabı fazla karıştırmadan kapatalım bak :queen: