[Ankara - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ohohoho nasıl olcak o iş. Motorları biz aldık o kadar masraf yaptık cebimizde para mı kaldı sankiii:p:p:p:queen: . Sizin yeni gelenleri beslemeniz gerekiyo asıl :p:rendeer:

iyide yenı gelen kısme yokkı...
herkes kokmus artık :queen::queen::queen::queen:
bız de çürüdük zaten :queen::queen:
pardon bı cbr cı abı vardı sanırım...:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaşı büyük olanların küçüklere sahip çıkması gerekir.öğrenciyiz biz.
iyi geceler herkese.:rendeer:

bmw f650 gs yı tıtresımlı bulan yanına bıle yaklasmasın ktm nın bu yaslı adam motoru degıl ben katlandım ama 40 yasında bırı katlanmaz balansor olamayan ayı gıbı guclu aletı tıtresım var sadece elcıklerde var oda belırlı devırlerde cok az ancak 140 150 160 km ile giderken elcıklerı tutmakta zorlanıyorsunuz ılk basta cok zorlandım ama 570 km den sonra nası bagladı kas yaptı ellerım vede dah cok zevk almaya basladım bastıkca basasın gelıyor bu motorla oynaması oldukca zevklı alet ancak tıtresıme olan dayanma kapasıtenız bu motorda alıcaganız keyfı belırler o fıyatlara yag gıbı gıden motorlar varken KTM almak ne kadar mantıklı derseniz deli adam işi derim :mrgreen::mrgreen:
arazide cok daha rahat olduguna emınım :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Valla yatacam dedim yatamadım..Bugünki sohbet hoşuma gitti..

gider tabı baksana suna abı....
racer2000, KUVVETMİRA, skyblade, baran06+, serdarmert, scuderia06, ilkER5, -HK-, Tenebrosus, seannnnn

bu kadar adam var ...emok a 3 u gıtmıs....:queen::queen::queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılıyorum :cat::cat::cat::rendeer:

Ben orasını bilmem abi yeni motor yeni insan :p:p

tamam ozaman sen hafta sonu araba ıle gel mangala...zaten kasaları erzakları tasıyacak bı araba da lazım....orda sana sucuk yapacam...:queen::queen::queen::queen::queen:

gider tabı baksana suna abı....
racer2000, KUVVETMİRA, skyblade, baran06+, serdarmert, scuderia06, ilkER5, -HK-, Tenebrosus, seannnnn

bu kadar adam var ...emok a 3 u gıtmıs....:queen::queen::queen::queen::queen:

Evet emoktan başka resim varsa iyi oluyor..
Scuderia06 keşke sende yoldan gelirken resiml çekse idin. :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bmw f650 gs yı tıtresımlı bulan yanına bıle yaklasmasın ktm nın bu yaslı adam motoru degıl ben katlandım ama 40 yasında bırı katlanmaz balansor olamayan ayı gıbı guclu aletı tıtresım var sadece elcıklerde var oda belırlı devırlerde cok az ancak 140 150 160 km ile giderken elcıklerı tutmakta zorlanıyorsunuz ılk basta cok zorlandım ama 570 km den sonra nası bagladı kas yaptı ellerım vede dah cok zevk almaya basladım bastıkca basasın gelıyor bu motorla oynaması oldukca zevklı alet ancak tıtresıme olan dayanma kapasıtenız bu motorda alıcaganız keyfı belırler o fıyatlara yag gıbı gıden motorlar varken KTM almak ne kadar mantıklı derseniz deli adam işi derim :mrgreen::mrgreen:

hafta sonu ıst gıtmıyorsan ve havada ıstedgımız gıbı ( yagış olmasın yeter) olursa deneyelım abı...:wiinkk::wiinkk::wiinkk:

tamam ozaman sen hafta sonu araba ıle gel mangala...zaten kasaları erzakları tasıyacak bı araba da lazım....orda sana sucuk yapacam...:queen::queen::queen::queen::queen:

Gelirim ama kalabalık ayarlayalım abi. Fuardan sonra olursa daha çok katılım olur daha zevkli olur bence.:cat:

Çingen tavuğu kolay zor olan teneke bulmak :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Konuyu Toplam 10 Üye okuyor. (10 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
racer2000, serdarmert, skyblade, Enduromania, -HK-, KUVVETMİRA, ilkER5, baran06+, Tenebrosus, seannnnn

hadı hadı yok mu artıran....anakara mt rekor kıracak...cagırın sagdan soldan tanıdıkları herkes bu sayfaya gelsın....:queen::queen:

Hay maşallah serdarmert, racer2000, skyblade, Enduromania, -HK-, KUVVETMİRA, ilkER5, baran06+, Tenebrosus, seannnnn

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:00 ----------

Fırat aynı anda yazmışız..

sınıfının güç/ağırlık oranı en yüksek olanı galiba sendeki.
bam bam bam sağlam titreşim. sarsıntıya yakın yani titreşim hafif kalabilir galiba. rahatsızlık vermiyosa güzel seçim. yüksek performanslı motoru epey ısınır. bakımları aksatmamak lazım :cat: emokta adventuresi vardı, spesyallerle aynı güzergahta yardırıyodu eleman.

hoşgeldin suku hayırlı olsun tekrardan.. sanki er6 almadığına pişman gibisin :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Gelirim ama kalabalık ayarlayalım abi. Fuardan sonra olursa daha çok katılım olur daha zevkli olur bence.:cat:

fuardan sonra daha guzel planlar var...acele etme,, pantulu yırtan...:queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:02 ----------

Hay maşallah serdarmert, racer2000, skyblade, Enduromania, -HK-, KUVVETMİRA, ilkER5, baran06+, Tenebrosus, seannnnn

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:00 ----------

Fırat aynı anda yazmışız..

ben senden önce yazdım abı....:p:p:p
ınanmazsan bak...:cherry::cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:03 ----------

G

yaw onun ıcın de yolda bı yag tenekesı buluruk...orda köyden bı çöp kocası calarık ıcıne 8-10 tane tavuk atarız....:queen::queen::queen:

Neresi doğru ki abi ?? :p:p:p:p:queen::rendeer:. Garibimin daha siftahını yapamadım zaten :mrgreen:

onu beşi bilmem baklavadır işin raconu. hem seninki büyük motor 2 kilodan aşağısı kurtarmaz :) bi çayda alacağın vardı cankat meselesinden. hesabı fazla karıştırmadan kapatalım bak :queen:

Evet ama düşünce aynı imiş..:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:06 ----------

onu beşi bilmem baklavadır işin raconu. hem seninki büyük motor 2 kilodan aşağısı kurtarmaz :) bi çayda alacağın vardı cankat meselesinden. hesabı fazla karıştırmadan kapatalım bak :queen:

Evet bu hafta kapatalım hesabı bencede...Barış..:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hayırlı olsun Scuderia06.

Özelden mesaj attım bi bakarsan sevinirim.

İyi geceler beyler,muhabbetiniz bol olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar