Motosikletleri Fark Edin Etkinliği

kısmetse pazar günü ordayım,yagsada yagmasa da nede olsa çalışma bizler için,sizleri de bekleriz dostlar

bu etkinlikten başta izmir olması , diğer illerde de başlamasını temenni ediyorum

bu etkinlikten başta izmir olması , diğer illerde de başlamasını temenni ediyorum

Bunu bir davet olarak kabul eder İzmire Gelirim bakın ona göre. :queen:

Her şakada biraz ciddiyet vardır. Nedersiniz İzmirliler. Haydi diğer illerdeki motorcular elleri görelim.

Bu hafta İstanbulda ilki olacak bakalım duruma göre neden olmasın tüm yurtta yaparız.
Detaylı bilgi için tıklayın;
http://www.radyomoto.com/Default.asp?mxz=haber&hid=345

Son düzenleme:
Böyle bir etkinlik düzenlediğiniz için çok teşekkürler.Cumartesi orada olup elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.
Facebook linki varmıdır ben göremedim yorumlarda.Varsa eğer oradada paylaşacağım.

Son düzenleme:
Böyle bir etkinlik düzenlediğiniz için çok teşekkürler.Cumartesi orada olup elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.
Facebook linki varmıdır ben göremedim yorumlarda.Varsa eğer oradada paylaşacağım.

Evet arkadaşlar bu etkinliğin finansmanın karşılıyan ne finansmanı derseniz iki adet 1500 x 600 Cm Pankart 10.000 Adet Hitabe basımı. http://www.radyomoto.com/ orada bilgiler mevcut. Ayrıca Radyo Moto Facebook Grubunda da etkinlik olarak duyrulmakta.

linki: http://www.facebook.com/editpicture.php?success=1#/group.php?gid=108337287405

Bu Hafta Sonu yani 26 Aralık Cumatesi ve Pazar Günü 27 Aralıkta bu etkinlik yapılacak. Cu martesi hafif yamur olacağı söyleniyor ama Çdır ve Hemen yanımızda Haldun Taner Sahnesinin Kafesi var, Kafe ile görüşmeler yapıldı bize tenzilatlı tarife uygulayacak. Örnek : Çay 0.75 TL - Nes Kafe 1.00 TL - Sahlep 1.50 TL - Tost Kaşarlı 1.00 TL - Tost Karışık 1.50 TL - Su 0.50 TL
Bu fiyatlar %50 indirimlidir ve biz Motosikletçilere özeldir.

Evet arkadaşlar bu etkinliğin finansmanın karşılıyan ne finansmanı derseniz iki adet 1500 x 600 Cm Pankart 10.000 Adet Hitabe basımı. http://www.radyomoto.com/ orada bilgiler mevcut. Ayrıca Radyo Moto Facebook Grubunda da etkinlik olarak duyrulmakta.

linki: http://www.facebook.com/editpicture.php?success=1#/group.php?gid=108337287405

Bu Hafta Sonu yani 26 Aralık Cumatesi ve Pazar Günü 27 Aralıkta bu etkinlik yapılacak. Cu martesi hafif yamur olacağı söyleniyor ama Çdır ve Hemen yanımızda Haldun Taner Sahnesinin Kafesi var, Kafe ile görüşmeler yapıldı bize tenzilatlı tarife uygulayacak. Örnek : Çay 0.75 TL - Nes Kafe 1.00 TL - Sahlep 1.50 TL - Tost Kaşarlı 1.00 TL - Tost Karışık 1.50 TL - Su 0.50 TL

olması gerekenler yapılması gerekenler yapılmış bize katılmak ve orda üstümüze düşen neyse yapmamız gerekıyor haydi arkadaşlar ben pzar gunu nasıpse ordayım:rendeer::rendeer::rendeer:

olması gerekenler yapılması gerekenler yapılmış bize katılmak ve orda üstümüze düşen neyse yapmamız gerekıyor haydi arkadaşlar ben pzar gunu nasıpse ordayım:rendeer::rendeer::rendeer:

Evet dostlar;

Un hazır, Şeker hazır, Tencere ve Ateşimizde var. Haydi gelin buyrun birlikte karıştırıp helvamızı birlikte pişirelim.

İlk Etkinlik Haftamız bu hafta yani 26 - 27 Aralık 2009 Kadıköy İskele Meydanı Haldun Taner Sahnesi Önü. Saat: 10:00 dan İtibaren ordayız. Sizden sadece katılmanız bekleniyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:18 ----------

Dostlarım bu hafta sonu hava hafif yamurlu olacağı şeklinde bildiriliyo Meteorolojiden.
Hafif bölgesel yağişli olması bizi yıldırmıyacak. ETKİNLİK ALANIMIZDA KAPALI MEKANLARIMIZ VAR. Bu yamur bizi yıldıramaz sanırım biz orda olucaz sizleride bekliyoruz.

:cat:

Evet dostlar;

Un hazır, Şeker hazır, Tencere ve Ateşimizde var. Haydi gelin buyrun birlikte karıştırıp helvamızı birlikte pişirelim.

İlk Etkinlik Haftamız bu hafta yani 26 - 27 Aralık 2009 Kadıköy İskele Meydanı Haldun Taner Sahnesi Önü. Saat: 10:00 dan İtibaren ordayız. Sizden sadece katılmanız bekleniyor.

abi bir dakika ben yanlışmı anladım motosıkletı fark edın etkinlıği değilmi onun için orda olmayacakmıyız nerden cıktı şimdi helva hep beraber helvamı yapacağız :queen::rendeer:

Alıntı:
Derkunt Nickli Üyeden Alıntı
Evet dostlar;

abi bir dakika ben yanlışmı anladım motosıkletı fark edın etkinlıği değilmi onun için orda olmayacakmıyız nerden cıktı şimdi helva hep beraber helvamı yapacağız :queen::rendeer:

Bu bir benzetme bunu seninde anladığını ve latife olsun diye yazdığını biliyorum. Bu şekilde neşeli müzikli ve güzel bir etkinlik olacak. :queen:

Dostlarım bu hafta sonu hava hafif yamurlu olacağı şeklinde bildiriliyo Meteorolojiden.
Hafif bölgesel yağişli olması bizi yıldırmıyacak. ETKİNLİK ALANIMIZDA KAPALI MEKANLARIMIZ VAR. Bu yamur bizi yıldıramaz sanırım biz orda olucaz sizleride bekliyoruz.

:cat:

Sanmak nedir usta? Kesin oradasınız değil mi? Ona göre geleceğim..

Geçen geçtim kadıköyden iskeleyede indir sırf görmek için kimse yoktu yanlış bi yere mi gittim?

Basta Bu tür düşüncede emeyi kişiye teşekkür etmek istiyorum :cat: gercekten yapılması

gerekken bi organizasyon tebrikler bizede bulusma tarihi ve saatide orda olmak düşer ark.

Ben ve sarı motorum ordayız :cat:

Sanmak nedir usta? Kesin oradasınız değil mi? Ona göre geleceğim..

Evet Arkadaşlar yarın sabah 10:00 dan itibaren Kadıköy İskelesi Haldun Taner Sahnesi Önündeyiz. Yamur fazla yağmıyacak ve ilk Etkinliğimizi yapıcaz. :cat:

Teşekkürler :cat:

Etkinlik zamanları nedir her gün diye biliyodum ben?

Etkinlik için 4 haftalık müsade alındi. Hava şartları müsait olduğu "Yağış olmayan haftalarda" yapılacak. Hava müsait olursa 4 haftada bu etkinliği yapıcaz. HİTABEMİZİ DAĞITACĞIZ......

1. Etkinlik Haftamız 26 ve 27 Aralık 2009 Cumartesi ve Pazar Saat: 10:00 dan 18:00
2. Etkinlik Haftamız 02 ve 03 Ocak 2010 Cumartesi ve Pazar Saat: 10:00 dan 18:00
3. Etkinlik Haftamız 09 ve 10 Ocak 2010 Cumartesi ve Pazar Saat: 10:00 dan 18:00
4. Etkinlik Haftamız 16 ve 17 Ocak 2010 Cumartesi ve Pazar Saat: 10:00 dan 18:00

Bu Haftalardan hangisinde müsaitseniz yanımızda olun. Birlikten Güç Doğar. Birlik beraberliğimizi Gösterelim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:20 ----------

Ben yarın motorsuz geleceğim sanırım ama geleceğim :)

Arkadaşlar nasıl gelirseniz gelin yeterki gelin. :rendeer:

arkadaşlar şuanda inanın ve inanın ağlıyorum:(:(:( allah sizden razı olsun süpersiniz yaa inşallah medyada orda olur arayın gelsin.. pazar günü kaza geçirmiştim bu pazar aracın beni FARK ETMEMESİ üzerine bacağım kırıldı şuan evde yatıyorum inanın bu konuyu gördüm çok çok duygulandım alalh sizlerdenrazı olsun ayağa kalkarsam o zaman kadar bende geleceğim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar