bu etkinliği düzenleyen bir motorsiklet klübümü yoksa derkunt bey in kişisel çabalarımı merak ettim sadece
kusura bakma derkunt abi sadece merak ve bilgi için
Bu etkinliği ben yada bir başkası organize etmesi etkinliği değerini değiştirmez. Birileri akıl edip bu etkinliği müsadesini alarak yasal yollardan yapılmasını organize etmiş, bizler motosiklete gönül vermiş kişiler olarak bu etkinlikte üzerimize düşeni yapmamız gerek bence. Buda bu etkinliğe katılmaktan ibaret.
Arkadaşım bütün motosiklet klüp, kuruluş, orgazinasyon, topluluk vb. gruplar ile yapılan bir etkinlik. Ben veya bir klüp yada kruluşun tek başına bu orgazinasyonu sahiplenmesi, meselesi değil. Amaç motosiklet adına bir şeyler yapmak MOTOSİKLETLERİ FARK EDİLİR kılmak. Burada ki etkinlikte bir mesaj yazarak seninde bir çaban oldu mesela formda konu güncellendi ve bir kaç kişinin daha haberi oldu.
Bu nedenle cabası geçen herkese motosiklet camiası adına teşekkür ederim. Bu etkinlik tüm motosikler camiasının eseri ben sadece bu etkinlikte sizler gibi bir neferim.
Bu etkinliği ben yada sen yada şu klüpün yapması ne fark eder önemli olan MOTOSİKLET adına birşeylerin yapılması.
Etkinlik alanında KAFEMİZ e gelir en azından bir çay yada kahve içersiniz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:23 ----------
Olayın organizatörü vs. si değilim ama yazmadan da edemeyeceğim..
Daha iyi bir fikri olan, buyursun kendisi yapsın..Bunu yapan arkadaşlar kendi ceplerinden paralar vererek 10.000 adet bastırmışlar bu broşürleri..Siz olsanız yaparmıydınız?
İkincisi, bu bir eleştiri başlığı değil, organizasyon başlığı..Organizasyona katılırsınız ya da katılmazsınız..Hepsi bu..
İlgili konu başlığı sitede daha evvelden açılmış ve tartışmalar yapılmıştı..Onu kaçırdıysanız buraya eleştiri yazmanız biraz manasız kalıyor..
İşte konuyu anlamış bir arkadaş. Etkinlik alanında bir çadırımız olacak yanımızda bize özel fiyattan çay, kahve verecekte bir Kafe bulunmakta. İstiyen gelsin o çadırda çayımızı içerken daha başka neler yapabiliriz tartışalım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:28 ----------
Bu yağışlı havalar konusuna bir açıklık getirebilirmiyiz?
O haftasonu etkinlik gerçekleştirilecek mi yoksa gerçekleştirilmeyecek mi nasıl anlayacağız?
Fikrimce orada organizasyona ön ayak olanlarından 1-2 kişi süreç boyunca her haftasonu dönüşümlü olarak orada bulunursa gelen motorculara bildiriyi hava ne olursa olsun verebilir, gelenler de 2-3 kişi dahi olsa dağıtımı yaparlardı diye düşünüyorum..
Şahsen gökler başıma inmedikçe ben yağmurlu havada da gelebilirim..
Sevgili Osbourne;
26 Aralıkta Etkinlik Çadırına geldiğinde bu konuyu görüşelim. Çok yerinde bir fikir. İşte arkadaşlar örnek davranış bu Etkinlik için müsade alınmış bu olay yolunu bulmuş, bu etkinliğe katkınız ne olur onu tartışalım. Eğer başka etkinlik fikirleriniz varsa onları Etkinlik çadırında dile getirin, tartışıp yapıla bilirliğini konuşalım.