ressam_01 Katılım 29 Tem 2006 Mesajlar 1,020 7 Eyl 2009 Konu Yazar #1 ŞUANDA KENAN SOFUOĞLU NUN HAYATI ANLATILIYOR HABER TÜRK EKRANLARINDA İZLEMEK İSTEYEN VARSA Bİ SÖYLEYEYİM DEDİM:cherry:
ŞUANDA KENAN SOFUOĞLU NUN HAYATI ANLATILIYOR HABER TÜRK EKRANLARINDA İZLEMEK İSTEYEN VARSA Bİ SÖYLEYEYİM DEDİM:cherry:
canercamalan Katılım 1 Kas 2008 Mesajlar 6,872 7 Eyl 2009 #2 ressam_01' Alıntı: ŞUANDA KENAN SOFUOĞLU NUN HAYATI ANLATILIYOR HABER TÜRK EKRANLARINDA İZLEMEK İSTEYEN VARSA Bİ SÖYLEYEYİM DEDİM:cherry: Genişletmek için tıkla ... bi bakayım ya teşekkürler :wiinkk:
ressam_01' Alıntı: ŞUANDA KENAN SOFUOĞLU NUN HAYATI ANLATILIYOR HABER TÜRK EKRANLARINDA İZLEMEK İSTEYEN VARSA Bİ SÖYLEYEYİM DEDİM:cherry: Genişletmek için tıkla ... bi bakayım ya teşekkürler :wiinkk:
ressam_01 Katılım 29 Tem 2006 Mesajlar 1,020 7 Eyl 2009 Konu Yazar #3 Rica ederim ama hasan kalaycı nın hayatına geçtiler.(motocross şampiyonu) benim ilgi alanım yani ---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:50 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:31 AM ---------- Tekrar kenan sofuoğluna geçildi
Rica ederim ama hasan kalaycı nın hayatına geçtiler.(motocross şampiyonu) benim ilgi alanım yani ---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:50 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:31 AM ---------- Tekrar kenan sofuoğluna geçildi