[Adana - MT]

Günaydın millet :rendeer:

Tesadüfe bak, sende hemen kalkıp (kıvırsaydın) oynasaydın :mrgreen:

iyi olurduda muzocum:mrgreen: kıvırma işleriner adaşım bakıyor:cherry: :cherry: :cherry:

Arkadaşlar bu güzel havada pazar günü nereye gidilir :silent:

balığa:mrgreen:

bu haftaki gezi güzegahımız şöyledir.......saat 10 mola tesisleri buluşma...mersin tömük tesisleri alabalık çifliği yemek(sencerin götürdüğü yer) ..narlıkuyu lokma tatlısı..kızkalaesi çay molası ve dönüş..gelmek isteyenler full koruma kıyafetleri ve motor bakımları yapılmış ve evraklarında eksiksiz olarak bulundurmasını arz ederim..evraklar ve kıyafetler tarafımdan kontrolleri yapılacaktır.okadar:cat:.gezi ile farklı görüşler sunabilirsiniz....ikinci plan mersin gözne sarnıç tesisleri.......

abi sen belgeleri istemişsin:silent: benim hanım rahatsız, tek gelmemede izin belgemi imzalamıyor:p ne yapacaz:bounce::queen:

herkese günaydın bu gün aranıza katıldım adım yusuf 17 yaşındayım kısmetse ocakda 18 :) öğrenciyim motorlara uzun zamandır 2-3 senedir bir tutkum var ve babamla zor görüşmelerden sonra 3 tane şart koştu ve motor almayı kabul etti 1.si kasksız kesinlikle sürmicem 2. çok dikkatli olacak 3.sü (kursumada yazılıyorum ehliyet için) abuk subuk hareketler yapmıcam bunlara karşı sözümü verdim bu kadar açıklama sanırım yeterli :) adana mt abilerim tecrübelerinize dayanarak yeni başlıyacağım ileride büyütmek istiyorum şuanda çok fazla para veremem motor istiyorum yaklaşık 1 yıl sonra değiştireceğim için bana uygun bir motor söylerseniz sevinirim herkese hayırlı günler ( bağzı motorcu abilerim 110 luk yarı otomatikle başla hem fazla para vemezsin hemde acemiliğin gider dediler düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim)

hoşgelmişsin yeğen:) motor hakkında kendi verdiğin cevap en doğrusu:cat:

Güneşi görünce kurtlanan tüm arkadaşlara selam.:rendeer:

sanada selam kirvem, sen az kurtlusun ya:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:13 ----------

ben kaçar, ekmek davası:mrgreen:

Tamam tşk ederim.. Eray Bey'e de haber verirseniz oda gelebilir..pazar günü görüşmek üzere hoşçakalın..

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben kaçar malum iş güç bugün kurye geliyor uçak başına gidicem akşam gürüşürük,

rossi mustafa hoşgeldin,

hoşgelmişsin yeğen:) motor hakkında kendi verdiğin cevap en doğrusu:cat:MESAJIMA CEVAP YAZAN ABİLERİME ÇOK TEŞEKKÜR EDİYPRUM SANADA ABİCİM :D

Tamam tşk ederim.. Eray Bey'e de haber verirseniz oda gelebilir..pazar günü görüşmek üzere hoşçakalın..

mustafacım ben büyük muzaffer.diğer muzaffer küçük muzaffer yani bizde isimler genelde çift.bu yüzden asıl aradığın,bildiğin benim..aramıza tekrar hoşgeldin.eray şu an kıbrısta .pazara görüşmek üzere.

bende seni bir erkek sanırdım be adaşım, meyer sen gılıbığın kıralıymışsında haberimiz yokmuş :queen:şimdi kimin çakma olduğu belli oldu, bak benim gibi rahat ol, benim çakmaaaaa adaşım.:queen::queen::queen:

Günaydın Adana Mt. iyi bir hafta sonu geçirmenizi dilerim.:rendeer:
Eee bugünde Adana uyuya kalmış. :)

MESAJIMA CEVAP YAZAN ABİLERİME ÇOK TEŞEKKÜR EDİYPRUM SANADA ABİCİM :D

ben teşekkür ederim yusufum.yeterki kendini dağıtmayan gençlik olsun:cat:
mustafacım ben büyük muzaffer.diğer muzaffer küçük muzaffer yani bizde isimler genelde çift.

abi kırmızı olan yerde yaşlı demek istedin herhalde:mrgreen:

:cherry: :cherry: :cherry:

bende seni bir erkek sanırdım be adaşım, meyer sen gılıbığın kıralıymışsında haberimiz yokmuş :queen:şimdi kimin çakma olduğu belli oldu, bak benim gibi rahat ol, benim çakmaaaaa adaşım.:queen::queen::queen:

vallahi helal olsun adaşım ::biggrinn len bu lafları senmi yazdın, yengemmi yazdı, senin kafa bu kadar lafı almazda:silent: ::koop::
yeğenim ben eşimle gezmezsem rahat olamam:bounce: ::142::
evel allah gece 03 ten beri ayaktayım.

abi hayırdır :cherry:

Günaydın arkadaşlar....:rendeer:

günaydın canııım:queen:

Tünaydın. Geziye gideceklerin yolları ve havaları açık olsun. Bol eğlenceler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar