Arkadaşım ben kendi ybr'mde piranha nın pathfinder modelini kullanıyorum aldığımda 180 ytl idi
Forumda da işine yarayabilecek bi başlık var ayrıca şurda
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/63947-piranha-pathfinder-gps-2.html
ney bobin arızası mı veriyor:cyclopsan
motorum 27.000 km de
bobin arizasi en gec 20 bine kadar anlaşiliyo ama bazisi mesela benim motorda uzun yolda anlaşiliyodu 50 km den sonra motor bujiye giden elektirigi 2 sn liğine kesiyodu....Şehir içi kullanimda anlaşilmiyodu makina tam isinmadigi için
benim için sorun değil galiba,gidebileceğim en uzak yer 40 km olduğu için(e-5 veya otobana cıkmadan)
tedavisi var mı?![]()
merhaba size birşey sormak istiyorum seneye allahın izniyle motorumu alıcam ama 2010 ybr 125 falconlar gelicekmi gelirse onlarda devir saati yok değilmi??
abi ben city kullanımış biri olarak (ne önemli iş yav :cherrycitynin rüzgarlığı rüzgar falan kesmiyor bilginize ayrıca 2004 modellerinde de aynı kafa var yani onlar rüzgar kesmek için değil hava olsun diye biraz.
ya gece gece garaja gidip foto mu çeksem acaba
gece gece garajdan çıkarmadan çektiğim için ancak bu kadar oldu :wiinkk:
bu arada 21bin olmuş yav
[/URL][/IMG]![]()
![]()
vitesler sert gecmeye başladı neden olabilir?
bu camın yeni kasa için olanı varmıdır
bilen yada yaptıran var mı
arkadaşlar yuvarlak kafa ybr'mi sattım. 2009 aldım. o yüzden elimde olan ve rüzgarı gerçekten engelleyen bu camı satıyorum. yakında sahibinden.com a da koyacağım ilanını.
ben Bursa'san 100 liraya aldım. bu fiyattan aşağıya vereceğim. ilgilenen olursa bütün detaylarıyla sorularını cevaplarım. özelden telefon ve e-mail adresi isteyebilirsiniz.
![]()
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:05 PM ----------
satılık olan CAM bu.
bu tam aynalı facia olmuşş.bnm bir ybrm olcak bu sekildee ahh abi aa bu motora bu yapılırmı![]()
73000 de 125 almayı düşünüyorum görünüşü temiz sizce nasıl olur ..