Merhaba ben daha 5 gün önce falan hepsiburada dan aldım. cihaz cok güzel diğer benzerlerine göre daha iyi gibi geldi. malesef prizden şarj için
5V-2A veya 5V-1.2A arası bir şarj aleti alacaksın ki piyasada bulmak zor, ondan sonra usb girişinden şarj oldugu için adaptöre bu uca göre de bir ufak alet takmak gerekli. benim canımı baya bir sıktı bu olay, madem kutu da yok insan 20-30 lira aksesuar olarak satar o da yok. neyse gelelim montaja onu da araştırıyorum, kullanma klavuzunda böyle bir aparattan bahsetmişler fakat onu nereden bulacağım ya da arabaya monte edilen koldan mı oluyor anlamadım... birkaç kişi bisikletin gidonlarına takılan aletlerden bahsetmiş kombine bir şeyler yapmak mümkün olabilir. evimin dibindeki mahalle arası küçük bir pastanenin bile ismini verdi helal olsun dedim

acemi oldugum için TEM-E5 gibi otoyolları cıkarttım onlar olmadan bana güzergah gösteriyor. bir de yolu izleyebiliyorsun... o da yetiyor zaten. ayrıca motosiklette sehir içinde o kadar dikkat edilecek şey var ki bir de ona bakmak pek de mantıklı değil... ana olayları incele uygun zamanlarda kenara cek motorunu kontrol et...
kolay gelsin..