Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ybr ciler motorun şaseye bağlanan civatalarda takoz veya benzeri kullanılmışmı???
motorla şase arasına civatanın geçtiği kısımda.
motoruma düşünüyorumda çin malı titriyo birazda.

Kardeş ben de sırf rüzgarlıgından city kafalığı ile değiştirmek istiyordum ama alisemerci arkadaşın bulduğu camı ybr üzrinde güzel duruyorsa ve rüzgarı kesiyorsa vazgeçebilirim :)

abi ben city kullanımış biri olarak (ne önemli iş yav :cherry:) citynin rüzgarlığı rüzgar falan kesmiyor bilginize ayrıca 2004 modellerinde de aynı kafa var yani onlar rüzgar kesmek için değil hava olsun diye biraz.
ya gece gece garaja gidip foto mu çeksem acaba :p

gece gece garajdan çıkarmadan çektiğim için ancak bu kadar oldu :wiinkk:
bu arada 21bin olmuş yav:)

my.php
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
Yamaha koç ile ortaklıktan ayrılıyormuş, bundan dolayı ucuzlamış olabilir..

bizim motorun kafa yuvarlak değil. bizim motorlara olmaz heralde. güzel olmuş eline sağlık gecenin birbuçuğunda kalkıp bunlarla uğraşmışsın

bizim motorun kafa yuvarlak değil. bizim motorlara olmaz heralde. güzel olmuş eline sağlık gecenin birbuçuğunda kalkıp bunlarla uğraşmışsın

sağ ol.
evet o türlerde olmaz.
yukarıda arkadaşların dediği gibi olur ancak yani yuvarlak far ile komple değişecek.

şu akrapoviç'i de bir görseydik foto isterük!

arkadaşlar ybr me ledli sis lambası yaptım..devamlı yanan farlarımada far düğmesi koydum.... işte fotolar...

buda yakın resim.....

Son düzenleme:
ramazan abi sisler güzel olmuş ama cok yakın olmuş biraz daha arasında boşluk olsaydı daha karizmatik dururdu bence

aslında sinyallerin altına sağlı sollu koyacaktım ama dedim farklı olsun... oyüzden böyle oldu...

city nin farı yuvarlağa çevriliyomu abi:silent:

Far baglanti braketi degistirilerek yuvarlak'tan kare'ye kareden de yuvarlak fara gecis mumkun.

Kardeş ben de sırf rüzgarlıgından city kafalığı ile değiştirmek istiyordum ama alisemerci arkadaşın bulduğu camı ybr üzrinde güzel duruyorsa ve rüzgarı kesiyorsa vazgeçebilirim :)

City'de ruzgar gogus kemiginin biraz ustune geliyor. boy 1.80

Ben de yuvarlak far'a cevirmeyi dusunuyordum ama orjinal parcalar pahali yan sanayilere de baktim malzeme kalitesi dusuk geldi. Takas etmek isteyen cikmazsa. City'nin kisa camini cikarip 15-20 cm daha uzun bir cam yaptirip takicam.

alisemerci eline saglik fotolar bilgilendirici olmus.

Son düzenleme:
zincir ve dişli seti

selamlar arkadaşlar.
Motorum yeni zincir istiyor.O gevşiyo ben sıkıyorum o gevşiyo ben sıkıyorum:)
Zinciri, karaköydeki perşembe pazarında zincir(o-ringli) satan tükkanlardan alsam diyorum daha ucuza gelir mi?Gelirse de dayanıklılığı ne derece olur?Dişli setini de çin işi alsam ucuz etin yahnisi yenmez mi?uzun ömürlülük için hepsini orjinal mi almalı?
siz ne dersiniz?

Herkese selamlar kazasiz surusler diliyorum.

Arkadaslar Yamaha YBR 125 e yol lastigi yerine disli- cross lastigi deneyen var mi? Nedir dusunceniz?

selamlar arkadaşlar.
Motorum yeni zincir istiyor.O gevşiyo ben sıkıyorum o gevşiyo ben sıkıyorum:)
Zinciri, karaköydeki perşembe pazarında zincir(o-ringli) satan tükkanlardan alsam diyorum daha ucuza gelir mi?Gelirse de dayanıklılığı ne derece olur?Dişli setini de çin işi alsam ucuz etin yahnisi yenmez mi?uzun ömürlülük için hepsini orjinal mi almalı?
siz ne dersiniz?

100 liraya çok kötü olmayan oringli zincir ön ve arka dişliyi değiştiririm..sedat_57 niçkli arkadaşımız ve komuşumuzun motoruna taktım herhangiş bi sorun çıkmadı...... benimle irtibata geç bir kaç seçenek daha var.. daha uygunuda var daha pahalısıda.. yardımcı olurum...

Herkese selamlar kazasiz surusler diliyorum.

Arkadaslar Yamaha YBR 125 e yol lastigi yerine disli- cross lastigi deneyen var mi? Nedir dusunceniz?

denemedim ama ybr ye uygun olmaz o lastik.. arka lastik denge kolu ve maşa ya sürtebilir...ön lastik ise çamurluğa değer....

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar