Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

SAAOOLLL

hazır ne nazırız komutanım (Sağ baştan Say)

Birrrrrr. ....

İyidir ramço ustam Sen nasılsın.

ney bobin arızası mı veriyor:cyclopsan

motorum 27.000 km de

bobin arizasi en gec 20 bine kadar anlaşiliyo ama bazisi mesela benim motorda uzun yolda anlaşiliyodu 50 km den sonra motor bujiye giden elektirigi 2 sn liğine kesiyodu....Şehir içi kullanimda anlaşilmiyodu makina tam isinmadigi için

bobin arizasi en gec 20 bine kadar anlaşiliyo ama bazisi mesela benim motorda uzun yolda anlaşiliyodu 50 km den sonra motor bujiye giden elektirigi 2 sn liğine kesiyodu....Şehir içi kullanimda anlaşilmiyodu makina tam isinmadigi için

benim için sorun değil galiba,gidebileceğim en uzak yer 40 km olduğu için(e-5 veya otobana cıkmadan)

tedavisi var mı?:)

benim için sorun değil galiba,gidebileceğim en uzak yer 40 km olduğu için(e-5 veya otobana cıkmadan)

tedavisi var mı?:)

şehir içinde kolay kolay anlayamazsın hatta hiç anlayamazsın uzun soluklu gezilerde ancak... sen kullanmaya devam et bi sorun olursa yan sanayi ile degiştirirsin...

arkadaşlar dün motorum kitlecekmiş az daha..motorda yağ 150grm ve 21 km yolculuk..yağsız olduğunu bilmeden...eşşek şakası yüzünden motordan olacaktık..............

merhaba size birşey sormak istiyorum seneye allahın izniyle motorumu alıcam ama 2010 ybr 125 falconlar gelicekmi gelirse onlarda devir saati yok değilmi??

arkadaşlar yuvarlak kafa ybr'mi sattım. 2009 aldım. o yüzden elimde olan ve rüzgarı gerçekten engelleyen bu camı satıyorum. yakında sahibinden.com a da koyacağım ilanını.
ben Bursa'san 100 liraya aldım. bu fiyattan aşağıya vereceğim. ilgilenen olursa bütün detaylarıyla sorularını cevaplarım. özelden telefon ve e-mail adresi isteyebilirsiniz.

s4031995.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:05 PM ----------

abi ben city kullanımış biri olarak (ne önemli iş yav :cherry:) citynin rüzgarlığı rüzgar falan kesmiyor bilginize ayrıca 2004 modellerinde de aynı kafa var yani onlar rüzgar kesmek için değil hava olsun diye biraz.
ya gece gece garaja gidip foto mu çeksem acaba :p

gece gece garajdan çıkarmadan çektiğim için ancak bu kadar oldu :wiinkk:
bu arada 21bin olmuş yav:)

my.php
[/URL][/IMG]

satılık olan CAM bu.

arkadaşlar yuvarlak kafa ybr'mi sattım. 2009 aldım. o yüzden elimde olan ve rüzgarı gerçekten engelleyen bu camı satıyorum. yakında sahibinden.com a da koyacağım ilanını.
ben Bursa'san 100 liraya aldım. bu fiyattan aşağıya vereceğim. ilgilenen olursa bütün detaylarıyla sorularını cevaplarım. özelden telefon ve e-mail adresi isteyebilirsiniz.

s4031995.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:05 PM ----------

satılık olan CAM bu.

bu tam aynalı facia olmuşş.bnm bir ybrm olcak bu sekildee ahh abi aa bu motora bu yapılırmı:)

Arkadaşlar motorum 1000km de. Rodajda diye son sürati hiç denememiştim. Bugün yokladım 100 ün üstüne çıkmadı. Normalmidir acep?

73000 de 125 almayı düşünüyorum görünüşü temiz sizce nasıl olur ..

muhtemelen iyidir.
yani görmediğimiz için ybr kalitesine dayanarak söylüyorum.
ama bunların daha az km yapmış olanları yok mu yav :cherry:
bir de fiyatını falan da söylemelisin ki ona göre fikir yürütelim. gerçi motoru görmeden söylediklerimizin tamamı havada kalacak.::melek02:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar