selam arkadaslar ben geçen sene 1 tane 150 hs aldım motora sekiz dokuz ay iyi davrandım tam gaz falan vermedim yani iyi baktım motora geçenlerde motoru denemek için marmarsis yolunda gazı kökledim motor en son 105 e çıktı oda zar zor bide 14000 bin yazıyo motor 9000 i geçmiyo motoru almadan önce biraz arastırmıstım kullananlar 130 u gördüğünü söylemişlerdi benim motor 4000 bin km oldu alalı motor şimdi 105 i geçmiyo servisine sordum normal diyor aslında motoru modifiye etmeyi düşündüm ama öncesinde sizleden bi yardım alayım dedim arkadaslar bana yardımcı olun ne yapabilirim arkadasımda asya motor var 150 lik çocugun motoru rahat 125 görüyo oda yeni aldı bide bunun bi çaresi yoksa 100 ukh almayı düşünüyorum neticede onuda kullandım motor 4. viteste rahat 135 görmüştü bu konudada yorumlarınızı bekliyorum lütfen acil yardım edin 2000 lira para verdim motor gitmiyo kafayı yiyecem
kardeşim ben demiyorumki hızlı gideyim ama benimkinin denginde bi motor beni sollarken yol vermeyim ben bunu istiyorum bende bundan önce shenke vardı 150 lik yolların tozunu attırıyodum motor düzde 130 a kadar çıkıyodu 750 liraya almıştım 2. El buna verdiğim para haram olsun alırken bana böle dememişlerdi
t.madde teşekkürler bilgiler için bende bi deneyeym bakalım dediklerini..haftaya götürün servise bakalım ne olcak..
forum canlanmışşş bakıyorumm siz bu kadar kısa süreli bakım yaparsanız sürekli batarsınız wallah tabi maddi durumunuz iyi herhalde sürekli karbüratör temizletme falan :queen:
motor 1 haftadır yatıyodu 2 saat önce çalıştırdım köye doğru gittim yollar güzel diye basayım dedim bide ne göreyim son hız 90 ı geçmedi devir 7500 i geçmedi baya tam gaz falan verdim 2 dakka kadar hiç hızlanma olmadı ben ne yapacam bu motorla ?.... Yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ılk 1.000 km de bır bakıma gırıodum ıkı defa gırdım ben servıse gıtmedıgım ıcın karburator temızletmeye para vermıyorum :queen: :cat:
karbüratöre vermiyorsan öteki yaptırdığın şeylere veriyorsun değilmi ama birde tavsiye motorun u öle zırt pırt kurcalattırma bir gün öle bir arıza denk gelir basına hiç anlamazsın ne olduğunu :bounce: