doobly ;
castrol power scooter alırsan çok iyi olur 10/40 4T
olmazsa yani bulamazsan yine castrol 4T 10/40 ne bulursan uyar ...
Castrol power scooter aldım koydum motora. Sanırım psikolojik olarak motor daha iyi çekiyormuş gibi geliyor ama kadran-devir saati uyumu pek değişmedi.
Çok teşekkür ederim. :rendeer:
Arkadaşlar mondialler çabuk eskiyo ve çabuk dökülüo parçaları zayıf diolar ucuz olduğu kadar biraz bilgilendire bilirmisiniz acaba:silent:
Evet parçaları zayıf. Mondiale bayan muamelesi yapacaksın. Diyetini yaptırıp, kuaföre götürceksin, arada yemeğe çıkarcaksın, makyaj yapcaksın... :queen:
Şaka bir yana bakımını zamanında yaptırırsan, yağını zamanında değiştirirsin ve hor kullanmazsan 150HS güzel motosiklet. Diğer modelleri bilmiyorum kullanmadım ama diyelim ki 1000km geçti ve yağ değiştirmedin... Hemen motordan farklı bi ses tonu geldiğini ve titremeyi hissediyorsun ve uzun süre böyle kullanırsan geri dönüşü de masraflı olabilir. Onun haricinde fabrikasyon bir hata olmadığı sürece pek problem olmaz. Tabiki japon teknolojisiyle kıyaslayamazsın. Alırken de motoru ilerse satma değil öldürene kadar binme ve o paranın en az %50sini feda etmeyi kafana koymalısın.
Kaza ve düşme konusuna gelince; umarım böyle şeyler yaşamazsın ama çizilme, kırılma oranı çok yüksek grenaja sahip. Bunun yanı sıra grenaj fiyatlarının çok uygun olmasını hesaba katarsak kendini nötrlüyor.
Sonuç olarak motoruna bakmayıp bi senede çöpe atan da var, mondial marka scooter ile türkiyeyi gezen de var. Birazcık kullanımına bağlı bir durum.
Ümmet Abi Türkiye'yi Dolaştı;
http://www.motosiklet.net/forum/etk...toruyla-turkiyeyi-dolasan-ummet-perkitan.html