(A2) Direksiyon sınavı?

"gik" nerdesiiiiin:silent:
konuyu bize actin kendin yokoldun:bounce:
Hangi karara vardin bizede haber vermeyi unutma bari :wiinkk:

dershane sertifkamı versin iş tescile kalıorsa 2 gün içinde alırım

Biraz moralinizi bozayım. Ben geçen sene temmuz döneminde sınava girdim. Her şeyi not ederim. Bunu da yazmışım bir köşeye. Buyrun okuyun bakalım kaç günde ehliyet alınıyormuş.

Kursa başvuru 05/05/08
Yazılı sınav 05/07/08
Direksiyon sınavı 27/07/08
Sınav sonucu açıklanması 05/08/08
Sertifikanın hazır oluş tarihi 11/08/08
Sınav sonuçlarının emniyete ulaştığı tarih 21/08/08
Emniyetten evrak teslimi için randevu alınması 22/08/08 ( 2 eylül e randevu verdiler)
Emniyete evrak teslimi 02/09/08
Emniyetin ehliyeti teslim tarihi 17/09/08

TOPLAM EHLİYET ALMA SÜRESİ 135 GÜN

Ek: Ehliyet Büyükçekmece' den alındı.

Son düzenleme:
Kursla görüştüm şimdi,
Tarih kesinleşmemiş
lakin
uygulama sınavı için tahmini 1 Ağustos diyolar...

Geçenlerde de pratik eğitimlerinde kurs müdürü ile konuşmuştum
pratik sınavdan sadece birkaç gün sonra sertifikalar kurslara geliyormuş.
onu alıp aynı gün içerisinde ehliyete kavuşmak mümkün diyordu.
Ama bu durumun, ankara sincan emniyetinde çok yoğunluk olmamasından
dolayı olduğunu da ısrarla vurgulamıştı.
Bilgilerinize....

bende biraz araştırdım buyuk şehirlerde oturan arkadaşların işleri yoğunluktan dolayı 1 aya kadar uzuyormus

Biraz moralinizi bozayım. Ben geçen sene temmuz döneminde sınava girdim. Her şeyi not ederim. Bunu da yazmışım bir köşeye. Buyrun okuyun bakalım kaç günde ehliyet alınıyormuş.

Kursa başvuru 05/05/08
Yazılı sınav 05/07/08
Direksiyon sınavı 27/07/08
Sınav sonucu açıklanması 05/08/08
Sertifikanın hazır oluş tarihi 11/08/08
Sınav sonuçlarının emniyete ulaştığı tarih 21/08/08
Emniyetten evrak teslimi için randevu alınması 22/08/08 ( 2 eylül e randevu verdiler)
Emniyete evrak teslimi 02/09/08
Emniyetin ehliyeti teslim tarihi 17/09/08

TOPLAM EHLİYET ALMA SÜRESİ 135 GÜN

Ek: Ehliyet Büyükçekmece' den alındı.

nasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:mrgreen::mrgreen:

bende 4 temmuz sınavına girdim ve direksiyon sınavını bu cumartesi olduğunu söylemek için kursum aradı bugün beni. sizi 15 gün sonraki direksiyon sınavına yönlerdirmelerini anlamadım. ama 40 tl yi vermemiş olanlar için bir taktik olabilir diye düşünüyorum hani belki ozmana kadar verirler diye, gibisinden. ben İstanbul'dayım...

Son düzenleme:
bende 4 temmuz sınavına girdim ve direksiyon sınavını bu cumartesi olduğunu söylemek için kursum aradı bugün beni. sizi 15 gün sonraki direksiyon sınavına yönlerdirmelerini anlamadım. ama 40 tl yi vermemiş olanlar için bir taktik olabilir diye düşünüyorum hani belki ozmana kadar verirler diye, gibisinden.

Hangi sehirdesin arkadasim sen
sehirden sehire farkediyo mu?
Anlamadim...

arkadaslar sinav tarihini kesin bilenler buraya yazabilirse
kursun bize kazik atip bekletip bekletmedigini anlayabiliriz
boylece hesap sorabiliriz...

her ilin kendine göre sınav tarihleri değişiyor yoğunluk olursa sınav 1 hafta ile yapılıyor sanırsam bu durum erken kayıt olmamdan kaynaklı. kayıt olurken 4 temmuz sınavı için 2 ayrı dönem açıcağız demişti sürücü kursu ayrıca 25 lira direksion kurs parası istedi şuanda onu tartısıcak durumda değilim bende bişey demedim. sevindim zaten birde telefonda kendi motorunlamı benim motorumlamı girceksin dedi fark etmez her türlü girerim dedim tamam o zaman sorun yok dedi kapattı :p

gik

Arkadaşlar çok sağolun hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Pc arıza yaptığı için giremedim foruma kusura bakmayın.

Bu gün sürücü kursuna gittim yarın kursun motorunu kullanıcam. o motorla da sınava girecem. Motoru olanlar motoruyla sınava giriyomuş. Benim motorum olmadığı için kursun motoruna talim edeceğim artık:)
Sınav bu hafta sonu cumartesi yada pazar günü olacakmış cuma günü belli olur dediler...

Geçen gün bi arkadaşın motorunu aldım ilk defa motora binmeme rağmen gayet iyi kullandım motoru ama ilk kez kullandığım için heyecan yaptım birde kendi motorum olmadığı için kaza yaparım diye panik vardı içimde...:)

banada kendi motorunlamı girceksin benimkinlemi dedi dedim fark etmez her türlü girerim zaten sınava girceğim okul abimin evinin karşısı bizim evede 300-500 mt arası bişi sınav için telefonda bana pazar dediler birde sınav ücreti istedilermi senden

gik

Bana sınav harcı verdin mi dedi bende benim borcum falan kalmadı kursa sadece emniyet e para vericem dedim tamam o zaman dedi. ne anlaştıysak o...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar