(A2) Direksiyon sınavı?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
direksiyon sınavında heyecan yapmamalısın , kendini rahatlatacak şeyler düşün :) abartılacak birşey de yok zaten , hayatında ilk defa motosiklete binenleri bile geçiriyorlar .
bu yaptıkları ne kadar iyi ne kadar kötü tartışılır tabi , orası ayrı :)

Tartismaya gerek yok sanirim...:pr:

ben 5-6 yıldır motor kullanıyorum ama ben bile takıyorun direksiyon sınavını :)

Neden klasik Almanci muhabbeti anlamadim. 200 metre kullandim hic kullamadim verdiler ehliyetimi diye cok okudum burada.. Motorda duramayan adama ehliyet verdiler yaziyor az yukarida. en güzelide ehliyetimi aldim trafige cikamiyorum diye okumustum biryerde..

Bukadar kolay ehliyet veriliyorsa heyecana hic gerek yok.:silent:
Arkadas hakli.. Hicte klasik almanci sohpeti degil.

Keske banada öyle ehliyet verdeler. Motorun üzerinde durmasini beceriyorum bari..

Bu sacma cümleye cevap yazmaya degmez:cherry: Kendilerine bile sorsan Almanci muhabbeti ile ne ilgisi var diye onlar bile düzgün bir cevap veremez:pr:
Yazilmis olsun diye yazilmis bir cümle bana sorarsan. :farao:

Arkadasimiza yardim edebilecek fikirler verip destek olucagina...::biggrinn

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu sacma cümleye cevap yazmaya degmez:cherry: Kendilerine bile sorsan Almanci muhabbeti ile ne ilgisi var diye onlar bile düzgün bir cevap veremez:pr:
Yazilmis olsun diye yazilmis bir cümle bana sorarsan. :farao:

Arkadasimiza yardim edebilecek fikirler verip destek olucagina...::biggrinn

kein komentar= yorum yok yani

Almancı Muhabbeti ile kastım Türkiye'deki ehliyet verme sistemini övmek değil, Almanya'da yaşayanların her cümle başında Almanya'yı övmelerinin insanlar arasında alay konusu olduğuna vurgu yapmaktı.

14 000 km yol yaptım ehliyetsiz yinede korku var ceyhun sen direksion sınavına gircekmisin ağustosta birde şuandan itibaren ne kadar daha harcama yaparım ehliyeti cebime koyana kadar ...

Oleyyy yupppiiii bende kazandım:mrgreen:

Sınava mondial chopperımla giriyim diyorum.Sıkıntı yaratırmı acaba.Motora hakimim ama dubalar arası dönüşlerde sıkıntı çıkartırmı acaba?

Almancı Muhabbeti ile kastım Türkiye'deki ehliyet verme sistemini övmek değil, Almanya'da yaşayanların her cümle başında Almanya'yı övmelerinin insanlar arasında alay konusu olduğuna vurgu yapmaktı.

Hangi cümlelerimde Almanya´yi övmüsüm onu anliyamadim.

Herhalde yazdiklarimi algilamak adina okumamissiniz. Insanlar arasinda alay konusu herhalde ben yapmadim. Baska arkadaslar mesela: "en iyi egitim alabilecegin yerde almissin" derken sizin baska sekilde vurgulamalar yapmaniz bana cok yabanci geldi.

Bu arada Türkiye´de sinavlar nasil ben nerden bilebilirim. Vede bu düsüncem ile yanliz oldugumu zannetmiyorum.

Size tavsiyem her Almanya´da yasiyan kisiyi ayni cuvala koymayin:cat:

direksyon sınavıda yazılı sınav gibi belirli bir gündemi yapılacak yoksa ilden ile değişirmi?

Almanya´da yasiyan kisiyi ayni cuvala koymayin ne demek istediğini anlayamadım.

sternboy @

ilden ile değişiyor Edirne de ben kayıt olurken 2 ağustos demişlerdi cuma günü dönücem Edirne ye ben nisanda kayıt olmuştum belki değişmiştir sınav tarihi

Almanya´da yasiyan kisiyi ayni cuvala koymayin ne demek istediğini anlayamadım.

sternboy @

ilden ile değişiyor Edirne de ben kayıt olurken 2 ağustos demişlerdi cuma günü dönücem Edirne ye ben nisanda kayıt olmuştum belki değişmiştir sınav tarihi

bastaki "her" kelimesini kacirmissin::gazete::

yazdigim: "her Almanya´da yasiyan kisiyi ayni cuvala koymayin" di :wiinkk:

heryerde herkes aynı cuvalda olcak diye bir şart yok. tamam sen kendi söylediklerinde haklısın sen sadece ordaki sistemi bize söylemişşin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar