(A2) Direksiyon sınavı?

gik

Bende b vardı a2 için kursa 250 lira fark verdim sadece...

off uçmusun sen herneyse ben direksion parası verdiğim halde yine bundan bayağı bi ucuz

gik

sen kaç para verdin ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:31 PM ----------

Sadece kurs parasımı.:silent:

pardon arkadaşım 200 verdim kursa şimdi hatırladım peşin vermedim para geçtikçe ver4dim elime o yüzden karıştırdım özür... hesapladım şimdi 200 müş:)

direksion sınav ücreti numarasıyla 205 baştan 180 e anlaşmıştık herhangi bir ehliyetimde yok

merhaba arkadaşlar,

ben de direksiyon sınavına 1 ağustosda gireceğim. ancak konunun başında okuduğum bişey kendime güvenimi sarstı. bir arkadaş, kursun 250lik mondial chopper getirdiğinden ve sıkıntı olduğundan bahsetmiş. ben kendi motorumla girmeyi düşünüyordum sınava (Ramzey 250cc cruiser var). slalomu yaparım ama 180 derece geri dönüş kısmında yer darsa problem olur gibi geliyo. motorun manevrası o kadar iyi değil. dönüşte ayağım yere deyse sınavdan kalır mıyım? yoksa hiç riske girmeden kursun motoruyla mı girsem ne tavsiye edersiniz?

bir de sınav ücretinin bir standartı yokmu. bizden 50 lira istiyorlar. (kurs ücreti 150 lira idi)

*sınava girecek herkese şimdiden başarılar!

gik

Benim yeğende Sadece a2 alıyor b sınıfı ehliyeti vardı daha önce fark olarak sadece kursa 150 tl miktar para ödedi.:cat:

ben 50 lira fazla vermişim o zaman. başka bi sürücü kursuna sormuştum 300 istemişti...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:37 PM ----------

direksion sınav ücreti numarasıyla 205 baştan 180 e anlaşmıştık herhangi bir ehliyetimde yok

o zaman benden her şey dahil almış parayı:)

istersede verme ben 3-4 tane gezdim 650 lira kurs parası sana peşinde 500 yaparım diyen bile çıktı :p hass dedim çıktım ordan gel bi çay iç dedi borclu cıkarız diye kaçtım hemen

gik

istersede verme ben 3-4 tane gezdim 650 lira kurs parası sana peşinde 500 yaparım diyen bile çıktı :p hass dedim çıktım ordan gel bi çay iç dedi borclu cıkarız diye kaçtım hemen

ben geçen sene yazılmıştım kursa bu seneye nasip oldu almak :) evrakların tarihi geçiyormuş nerdeyse... kalan borcumu ödeyip sınava girdim bu sene aslında mayısta ki sınava girecektim günleri şaşırdım sınav giriş belgesini son güne bıraktım sınav cumartesi ymiş ben pazar sabahı kalktım kurstan giriş belgesini alıp 11 de sınava girecem diye:D kursun önünde bekliyorum ulan diyorum sınav günü bu yapılır mı kursu niye erken açmıyolar diye söyleniyorum hoca geldi sınava niye girmedin dedi beynimden vurulmuşa döndüm :D:D

1 sene olduysa bende olsam bende hatırlamam direksion parasını verip vermediğini :p
( nisan sınavına olmasın mayıs ayında sınav yoktu :p )

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,

ben de direksiyon sınavına 1 ağustosda gireceğim. ancak konunun başında okuduğum bişey kendime güvenimi sarstı. bir arkadaş, kursun 250lik mondial chopper getirdiğinden ve sıkıntı olduğundan bahsetmiş. ben kendi motorumla girmeyi düşünüyordum sınava (Ramzey 250cc cruiser var). slalomu yaparım ama 180 derece geri dönüş kısmında yer darsa problem olur gibi geliyo. motorun manevrası o kadar iyi değil. dönüşte ayağım yere deyse sınavdan kalır mıyım? yoksa hiç riske girmeden kursun motoruyla mı girsem ne tavsiye edersiniz?

bir de sınav ücretinin bir standartı yokmu. bizden 50 lira istiyorlar. (kurs ücreti 150 lira idi)

*sınava girecek herkese şimdiden başarılar!

tifoso kendi motorunla girsen daha iyi olur, biraz genişten alır olmadı düşük hızda motoru biraz yatırır kendin de aksi tarafa yatarsan dönüş çapını daraltırsın...1 ağustosta forumdan girecek çok arkadaş var ben de onlardan birisiyim öyle ayak koymakla falan kimseyi sınavdan bırakmazlar endişe etme...

tamam souvarine, sağol. içimi rahatlattın.
sınava daha vakit var biraz pratik yapıyım dar alanda dönüş için sorun kalmaz ;)
teşekkürler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mex yaşıyormusun hala?

niye o kadar pahalı yaa ben 1 sene önce a2 yi 150 ye kaydolmustum, b flanda yoktu ayrıca..

kurs bana bu cumartesi olur büyük ihtimal dedi bana bugun arayıp yer ve saat sölicekmiş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar