Bana sınav harcı verdin mi dedi bende benim borcum falan kalmadı kursa sadece emniyet e para vericem dedim tamam o zaman dedi. ne anlaştıysak o...
hayırlısı kaça yazıldın kursa
Bana sınav harcı verdin mi dedi bende benim borcum falan kalmadı kursa sadece emniyet e para vericem dedim tamam o zaman dedi. ne anlaştıysak o...
Bende b vardı a2 için kursa 250 lira fark verdim sadece...
Sadece kurs parasımı.:silent:
sen kaç para verdin ?
Benim yeğende Sadece a2 alıyor b sınıfı ehliyeti vardı daha önce fark olarak sadece kursa 150 tl miktar para ödedi.:cat:
direksion sınav ücreti numarasıyla 205 baştan 180 e anlaşmıştık herhangi bir ehliyetimde yok
istersede verme ben 3-4 tane gezdim 650 lira kurs parası sana peşinde 500 yaparım diyen bile çıktıhass dedim çıktım ordan gel bi çay iç dedi borclu cıkarız diye kaçtım hemen
merhaba arkadaşlar,
ben de direksiyon sınavına 1 ağustosda gireceğim. ancak konunun başında okuduğum bişey kendime güvenimi sarstı. bir arkadaş, kursun 250lik mondial chopper getirdiğinden ve sıkıntı olduğundan bahsetmiş. ben kendi motorumla girmeyi düşünüyordum sınava (Ramzey 250cc cruiser var). slalomu yaparım ama 180 derece geri dönüş kısmında yer darsa problem olur gibi geliyo. motorun manevrası o kadar iyi değil. dönüşte ayağım yere deyse sınavdan kalır mıyım? yoksa hiç riske girmeden kursun motoruyla mı girsem ne tavsiye edersiniz?
bir de sınav ücretinin bir standartı yokmu. bizden 50 lira istiyorlar. (kurs ücreti 150 lira idi)
*sınava girecek herkese şimdiden başarılar!
1 sene olduysa bende olsam bende hatırlamam direksion parasını verip vermediğini
( nisan sınavına olmasın mayıs ayında sınav yoktu)
niye o kadar pahalı yaa ben 1 sene önce a2 yi 150 ye kaydolmustum, b flanda yoktu ayrıca..