(A2) Direksiyon sınavı?

neyse ben egitek'in sitesini refresh yapmayı bırakayım, forumda bu başlıkta bi hareketlenme olursa anlarım ki açıklanmış mevzuu...yormayım kendimi :p

arkadaşlar abartmayın bu kadar 3 saat 5 saat sonra öğrenseniz nolucak.. :cherry:

sınava girerken hiç heyecana gerek yok.zaten genelde kurs motorunu kullandırıyorlar.o da zaten küçük bir scootor motor.duba arası 2.5 mt gibi .8 rakamını yapmış oluyorsunuz.dönüş açılarını fazla açmıyorsunuz.ani gaz,fren puan kaybı.sert hareketler yok.yavaş yavaş işlemi tamamlıyorsunuz,ehliyet olayı tamam gibi.ama esas mesele caddeye çıkınca görüyrsunuz motor sürmek neymiş.yağmurlu hava,kumlu,mıcırlı,toprak yol,ve ya virajda su birikintisi;işte şöförlük belli olmaya başlıyor.yoksa Allah cc göstermesin yola uzanı verirsiniz .aman güzel eğitim almadan caddeye çıkıp kendinizin ve diğer insanların hayatını tehlikeye atmayın.bu arada korumasız ve kasksız motora binmeyin.hepinize bol şanslar.:cat:

10 numara açıklamışsın olayı.. teşekkür ederim.. dün felaket sıcaktı hava yazlık montumu arkadaşıma verdim kaldı bana 4 mevsim mont ama şikayet etmedim hatta bazı arkadaşlar olum yakın mesafe gidicez giyme dedi.. bunun yakını uzağı yok arkadaşlar o sıcakta kask bi an kafamdan çıkmadı aynı zamanda montta.. düşünce anlarsınız kıymetini ama geç olur.. o yüzden korumasız asla diyelim..

10 numara açıklamışsın olayı.. teşekkür ederim.. dün felaket sıcaktı hava yazlık montumu arkadaşıma verdim kaldı bana 4 mevsim mont ama şikayet etmedim hatta bazı arkadaşlar olum yakın mesafe gidicez giyme dedi.. bunun yakını uzağı yok arkadaşlar o sıcakta kask bi an kafamdan çıkmadı aynı zamanda montta.. düşünce anlarsınız kıymetini ama geç olur.. o yüzden korumasız asla diyelim..

KANKA MONT İÇİN TEŞEKKÜRLER...:queen::queen::queen:

Hic iyi degil...inanamiyorum....:salut:
Öyleyse arkadasimiz niye heyecanli onuda anlamis degilim. Girse garanti gecer, hic heyecana bile gerek yok...

bencede:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:22 PM ----------

arkadaşlar abartmayın bu kadar 3 saat 5 saat sonra öğrenseniz nolucak.. :cherry:

Sigara yasağının kapsamı genişleyince memurların ayarı kaçmıştır kesin saçma saçma dolanıyorlardır binada:)

ben gidiyorum denize bekleyemiycem içimde kurt kalcak ama bunun açıklanacağı yok gibime geliyor

Allahınızı seversseniz ne heyacanı hele kendi motorunla gidiyorsan tamam duba kim kaybetmiş dubayı bizimkiler bulsun ilerden döngel laf bu sadece sinyal ver ve kaskın olsun

eğitek 16:26 da açıklanmıştır die link koydu saat 17:00 da site kapandı ses seda yok hale

Sayfada güncelleme işlemi yapıldığından şu anda hizmet verilememektedir. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar