Klasik Almancı muhabbeti.
vala benım ehlıyetım yok sehır içinde bebden hızlı gıdende yok sanırımm acayıp gaza basıyorum motorun ne ruhsatı nede plakası varrr :=))))) sizingibi ne eldıven nede kask takıyorum yaz basından beri motorumu cok hor kullanıyorumm yavas gıt dıyene sanane lann dıyorummm suruyorum ama motor arza yapsa hıc anlamıyorum araba gıbı degıl meret seytan icadımı nedır hep gaza basmak gelıyor ıcımden yavvv bide polisler emniyette calıstıgım içinmi ses cıkarmıyolar nedırr sehır icinde baska hangı mannah 120 yaparr motor için ehlıyete gerek yokkkkkk
emnıyette calısmanın avantajı arkadasss
direksiyon sınavında heyecan yapmamalısın , kendini rahatlatacak şeyler düşünabartılacak birşey de yok zaten , hayatında ilk defa motosiklete binenleri bile geçiriyorlar .
bu yaptıkları ne kadar iyi ne kadar kötü tartışılır tabi , orası ayrı
dubaların arasından slalom yaparak geçiyorsun , yavas yavas kendini sıkıntıya sokmadan birinci viteste , dubaların en sonunda 180 derecelik bir dönüş yapıyorsun , gözün korkmasın dönüş yaptığın yer çok geniş , rahat rahat dönersin , sonra da basladığın noktaya dubaların arasından ge.meden dümdüz geliyorsun . bunların hepsi 1 dakika bile sürmüyor nerdeyse
ben sınava girdiğimde defalarca kez ne yapmam gerektiğiniz anlatmalarına rağmen yine de yanlış yapmıstım, anlattıkları herseyi tersten yaptımbu da ayrı bi yetenek istiyor ...
vala benım ehlıyetım yok sehır içinde bebden hızlı gıdende yok sanırımm acayıp gaza basıyorum motorun ne ruhsatı nede plakası varrr :=))))) sizingibi ne eldıven nede kask takıyorum yaz basından beri motorumu cok hor kullanıyorumm yavas gıt dıyene sanane lann dıyorummm suruyorum ama motor arza yapsa hıc anlamıyorum araba gıbı degıl meret seytan icadımı nedır hep gaza basmak gelıyor ıcımden yavvv bide polisler emniyette calıstıgım içinmi ses cıkarmıyolar nedırr sehır icinde baska hangı mannah 120 yaparr motor için ehlıyete gerek yokkkkkk