(A2) Direksiyon sınavı?

yine iş yok site açılmıs ama saat 5 e bırakırlarsa bu işi olca bu

Bu bunların kıçları bir hayli kaşınmıştır..Sabahtan beri düz ara gidiyorum::karma::

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
haha direksiyon sınavını kullanmayı bılmeyen adama versen gecer neden korkutuosunuz adamı sinyl felan verme gec aralardan 15 sanıye zaten bı gıdıp gelıosun bıttııııı motorun usdune duramayanları gecırdıler ben gıttıgımde

ben en sonunda girip öğrenebildim sonuçlarım aşağıda kazanmış oluyomuyum?

Klasik Almancı muhabbeti.

Neden klasik Almanci muhabbeti anlamadim. 200 metre kullandim hic kullamadim verdiler ehliyetimi diye cok okudum burada.. Motorda duramayan adama ehliyet verdiler yaziyor az yukarida. en güzelide ehliyetimi aldim trafige cikamiyorum diye okumustum biryerde..

Bukadar kolay ehliyet veriliyorsa heyecana hic gerek yok.:silent:
Arkadas hakli.. Hicte klasik almanci sohpeti degil.

Keske banada öyle ehliyet verdeler. Motorun üzerinde durmasini beceriyorum bari..

yuuppppppppiiiiii.......95 aldık......kask tamam.....ehliyet tamam.....bir motor kaldı.....

T.C.
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
04.07.2009 TARİHLİ
MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜ ADAYLARI SINAVI,
SINAV SONUÇ BİLGİLERİ

Aday No :
,,,,,,,,,,
Adı :
SALİH
Soyadı :
DEMİRBAŞER
Baba Adı :
AHMET
Kurumu :
41244
İl Kodu :
39
Sertifika :
A2
Sınav Hakkı :
1

Dersler

Ders Adı
Puanı
Açıklama

MOTOR_A12
90
GİRDİ

az kaldı bundan sonra trafik gelsin de ehliyet sorsun kaçmak yok:D:D:D

hava atmak gibi olsun :queen:
motor : 100 zaten tek motordan girmiştim 20 de 20 yapmışız :p

direksiyon sınavı tarihi ne zaman Edirne de kayıt olurken 2 ağustos demişlerdi

Forumdan Uzaklaştırıldı
vala benım ehlıyetım yok sehır içinde bebden hızlı gıdende yok sanırımm acayıp gaza basıyorum motorun ne ruhsatı nede plakası varrr :=))))) sizingibi ne eldıven nede kask takıyorum yaz basından beri motorumu cok hor kullanıyorumm yavas gıt dıyene sanane lann dıyorummm suruyorum ama motor arza yapsa hıc anlamıyorum araba gıbı degıl meret seytan icadımı nedır hep gaza basmak gelıyor ıcımden yavvv bide polisler emniyette calıstıgım içinmi ses cıkarmıyolar nedırr sehır icinde baska hangı mannah 120 yaparr motor için ehlıyete gerek yokkkkkk

ben ikisine birden yazılmıştım(a2 + b) ilk b ye girdim motor 93 trafik 92 ilk yardım 87 almışım arkadaşlar. direksiyon dersi ayın 1 inde

vala benım ehlıyetım yok sehır içinde bebden hızlı gıdende yok sanırımm acayıp gaza basıyorum motorun ne ruhsatı nede plakası varrr :=))))) sizingibi ne eldıven nede kask takıyorum yaz basından beri motorumu cok hor kullanıyorumm yavas gıt dıyene sanane lann dıyorummm suruyorum ama motor arza yapsa hıc anlamıyorum araba gıbı degıl meret seytan icadımı nedır hep gaza basmak gelıyor ıcımden yavvv bide polisler emniyette calıstıgım içinmi ses cıkarmıyolar nedırr sehır icinde baska hangı mannah 120 yaparr motor için ehlıyete gerek yokkkkkk

çok güzel sana Allah uzun ömür versin ne diyim başka

Forumdan Uzaklaştırıldı
emnıyette calısmanın avantajı arkadasss

Forumdan Uzaklaştırıldı
direksiyon sınavında heyecan yapmamalısın , kendini rahatlatacak şeyler düşün :) abartılacak birşey de yok zaten , hayatında ilk defa motosiklete binenleri bile geçiriyorlar .
bu yaptıkları ne kadar iyi ne kadar kötü tartışılır tabi , orası ayrı :)

dubaların arasından slalom yaparak geçiyorsun , yavas yavas kendini sıkıntıya sokmadan birinci viteste , dubaların en sonunda 180 derecelik bir dönüş yapıyorsun , gözün korkmasın dönüş yaptığın yer çok geniş , rahat rahat dönersin , sonra da basladığın noktaya dubaların arasından ge.meden dümdüz geliyorsun . bunların hepsi 1 dakika bile sürmüyor nerdeyse :)

ben sınava girdiğimde defalarca kez ne yapmam gerektiğiniz anlatmalarına rağmen yine de yanlış yapmıstım, anlattıkları herseyi tersten yaptım :) bu da ayrı bi yetenek istiyor ...

direksiyon sınavında heyecan yapmamalısın , kendini rahatlatacak şeyler düşün :) abartılacak birşey de yok zaten , hayatında ilk defa motosiklete binenleri bile geçiriyorlar .
bu yaptıkları ne kadar iyi ne kadar kötü tartışılır tabi , orası ayrı :)

dubaların arasından slalom yaparak geçiyorsun , yavas yavas kendini sıkıntıya sokmadan birinci viteste , dubaların en sonunda 180 derecelik bir dönüş yapıyorsun , gözün korkmasın dönüş yaptığın yer çok geniş , rahat rahat dönersin , sonra da basladığın noktaya dubaların arasından ge.meden dümdüz geliyorsun . bunların hepsi 1 dakika bile sürmüyor nerdeyse :)

ben sınava girdiğimde defalarca kez ne yapmam gerektiğiniz anlatmalarına rağmen yine de yanlış yapmıstım, anlattıkları herseyi tersten yaptım :) bu da ayrı bi yetenek istiyor ...

ben bisiklet bile sürmeyi bilmiyorum geçebilirmiyim sınavı :queen:
kafada kask olcakmı kask :p

Allah kalanlara uzun ömür versin...::yanliss:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar