[Ankara - MT]

serdar bak burada egsoz için çok şık bir koruma gözüme çarptı.
Senin yaptığına benziyor lakin belki bakmak istersin.

echappement%20moto%20YAMAHA%20XV%20535%20VIRAGO%20Laser.jpg

burada farklı bir çözüm var:

V-Max_Frederikshavn_06%20018.jpg

Son düzenleme:

jr.

hangisinin evren

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:39 PM ----------

2w36sna.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:43 PM ----------

hah şöyle yaaa:wiinkk:başardımmmmmmmmmm

(anooww la ne kadar şekilsiz çıkmışım :pale:) erhan abi bi fotoşapla benim vücuda bi şemal verelim :mrgreen:

ismail akşam hava süperdi :D tam gezmeliktide tamamen duygusal sebeplerden gidemedim :D yaww ben motorumu çok seviyorum

Dızt dızt anlaşıldı tamam.

Bu viragoda duygusal sebepleri inşallah çok yaşamassın Serdar :)
Keşkem YBR de kenarda dursaydı, uzun gezilerde Viragoyu, kısa gezilerde YBR yi kullanırdın.

Ama işte duygusal sebepler insana neler yaptırmıyor ki.

Bu arada özlemin klibinin sonunda selektör yapan otobüs ne alaka çözemedim.
Viragodan yolmu istiyor :mrgreen::mrgreen:

jr.

bu da benim "vecihi"...vitrin yansımasından...
IMG_4875.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:55 PM ----------

tanışmak görüşmek nice yollar yapmak dileğiyle, ben de memnun oldum hepinize iyi geceler...

harika çalışma olmuş tebrik ederim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:15 PM ----------

gürsel abi o resimdeki imaj nedir öyle korktum ya :mrgreen:

jr.

umpahahahahah :mrgreen: "bıretpitin yandan yemişi" oldum ellerinize sağlık abi sihirbaz gibisiniz :mrgreen::mrgreen::cat:

abi çok sıcaktı o gün..çıkardım aptominalleri ::exclaim:

Son düzenleme:
yoksa virago bir kız motopisikleti mi mirty? :silent:

hadi len :D özlemciğim de kullanıyor diye aldım zaten :D ahh işte burda onu senelerdir hasta bi insan var ama haberi yok :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:40 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:39 AM ----------

acayip yağmur var mert oralar hep sel olmuş siz o geziyi unutun bence :D bende dost tavsiyesi çamlıderede kamp yapalım :D oraya yağmaz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:40 AM ----------

olum ben bitek asya diye motoru ulus da gördüm :D hemide kaç kişi biniyo ruhsata koltuk sayısı fazla yazmışlar
öle motor olmaz böle olur fıtih :)

harbiden öyle sel seli götürüyo oralarda. gömercinde akşam gaza geldi gitmiş çadır neyim almış göl için. bu sene ne yağdı bee!
yükseldede işportacılar vukuat çıkartmış polisle birbirine girmişler, tamda karanfilin başındaki adamdan matarayla kamp bıçağı almaya karar verdiydim.

yolun açık olsun adamım.
gömercinde katılmak ister imiş cumartesi sabah çıkanlara. haberin olsun.

yarın öğlen gibi çıkıcam ben bakalım daha hiçbi hazırlıkta yapmadım ama hayırlısı artık

merhabalar

Dün itibariyle yeni motorum olan Er-6n'mi aldım. Sizlerle tanışmak ve tecrübelerinizden yararlanmak isterim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar