[Ankara - MT]

scuyla biz aynı okuldan yetiştik, devrem o benim :p gerçi o zaten sizden biri olmuş artık, bana da çok bahsetti takıl takıl diye, dedim ben paşa çocuğuyum merasimsiz iş yapmam :p

jr.

"sizden biri" yok..bak şu anda sen de bizden birisin :)

bu işte sukunun barnaa olduğunu biliyodum.. pis herif ille beleşe sucuk yiycek seni de alet ediyo :p:mrgreen::queen:

güzel bir motorla başlamışsın. sukuya da anlatsaydın ya almış vız vızı geziyo (ben kaçıyom :queen: suku burayı yarı otomatikle basar beni de indirir :queen:)

eyvallah jr :)

motor on numara da motordan önce ehliyetle başlasaydım çok daha kıyak olacaktı aslında. 18 nisan sınavının başvurusunu bir günle kaçırdık. ulusan'ın motor okulunda bir ay eğitim aldım işte scu'yu da ordan tanıyorum, zaten cruiserlara meraklıydım, o segmentte hem en tavsiye edileni hem de benim en içime sinen oydu, değiştirmek, cc yükseltmek vs düşünmediğim ve kendime de güvendiğim için de sıfır aldım. hani ben bu motora güzel bakarım, efendi gibi kullanırım evladiyelik bişey olur diye düşündüm...rodajdayım şimdi 180 km oldu, ehliyeti alayım 1 haftaya kalmaz biter rodajı...

motoruna dair yapılan şakalar konusunda çok hassas :) bana kalırsa o sırf bu yüzden bir seneye kadar altına binlik bi enduro çekecek :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:51 PM ----------

yaş 30, diplomada tarihçi yazıyor ama fiilen işsizim, adım da murat...

jr.

o da benimkine yağdanlık diyo anlar o şakamı :mrgreen: acemi ya tehlikeye sokuyo bizi de. ders almış hali buysa :cherry:

memnun oldum murat. ilk gezide tanışmak dileğiyle.

bu da benim "vecihi"...vitrin yansımasından...
IMG_4875.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:55 PM ----------

tanışmak görüşmek nice yollar yapmak dileğiyle, ben de memnun oldum hepinize iyi geceler...

merhaba arkadaşlar

müdür fatih abi nerelerdesin yaww :D hani yoksun

burdayım çiçeem :rendeer:

yeni girdim eve.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:01 PM ----------

forumda aktif olan kimler bu görüşmeleri yapıyor yada gidiyor merak ettim ?ankara mt den kopan ınsanların yaptıgı toplantıları ankara mt yapıyor diyede yansıtmayalım, o ayrılan arkadaslar baska bir grup altında faaliyetlerini sürdürmektedirler...
ayrıca madem görüşmeler yapılıyor bir foto koysunlarda görelim...

hop dedik gençadam! bu kadar sert yapma. gevşe biraz. biz ankaralı motosikletseverleriz. hep ankaralı hep motosikletseverdik. sorgulamak kimsenin haddine değil.

Son düzenleme:
ne yaptınız yaww bu saate kadar ee tabii ayak sakat yürüyerek anca vardın :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:33 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:32 AM ----------

valla ben kaptırdım samsun yolundan püfür püfür hava seytan dönme etlik sapağına pas samsuna kadar dedi ama elbet benzin bi yerde bitecek diye düşünüp vaz geçtim :D

ne yürümesi yau, saolsun çapırcı arkadaşlar elimi sıcak sudan soğuk suya sokturtmadı.

eee verirsen ybr'yi benzin bitecek diye tırsım tırsım tırsarsın.

ayıpsın bebek, sevmiyoruz ama dinleriz fikirlerini :)

motorize ekibinde cezası bitmiş bu arada :queen:

Hıımm, ben de fokurtu lafını duyunca nargile filan içecekler sanmıştım, neyse yerini öğrenirsek takılırız arada ::sefereee

abi nargileli bi yerde buluştuk harbiden ama biraz pahalı geldi fiyatlar.
haftaya başka bi yer bulalım derim. park yeri olan, uygun fiyatlı, sakin bi mekan lazım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:41 PM ----------

vışşş :D oda kurtardı öle mi nerlerde o zaman :D

yoğunmuş işleri, takılmıyo hiç :salut:

al bunu o zaman.

[YT]-1GUhJvZMFI[/YT]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:45 PM ----------

motoruna dair yapılan şakalar konusunda çok hassas :) bana kalırsa o sırf bu yüzden bir seneye kadar altına binlik bi enduro çekecek :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:51 PM ----------

yaş 30, diplomada tarihçi yazıyor ama fiilen işsizim, adım da murat...

hocam hoşgeldin tekrar, bi ara latince muhabbet etmiştik biraz hatırladığım kadarıyla :p

bu da benim "vecihi"...vitrin yansımasından...
IMG_4875.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:55 PM ----------

tanışmak görüşmek nice yollar yapmak dileğiyle, ben de memnun oldum hepinize iyi geceler...

hosgeldin abicim seni görmek güzel fotografta sanatsal olmus iyi kalıplı duruyor senin alet....

hoşbulduk kuvvetmira...evet sen forumda bana hoşgeldin diyen ilk kişiydin daha ilk mesajı yazdığım gün :) "suvarine scuderia ehliyet alıyor toplaşmasında" tanışmak da kısmet olur inşallah...

scuderia, gel gel dedin işte geldim güzel kardeşim...sanırım ankaralı arkadaşları ehliyet alışımızı kutlamamız gerektiği konusunda ikna ettim...mangal sucuk, kuzu, hatta deve kesmeye kadar vardırdılar işi...bence neşeli bir grup insan :p

ismail akşam hava süperdi :D tam gezmeliktide tamamen duygusal sebeplerden gidemedim :D yaww ben motorumu çok seviyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:17 PM ----------

[YT]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/wee_EKBJdrE&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/wee_EKBJdrE&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YT]

al o zaman fıtih :D

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar