[Ankara - MT]

forumda aktif olan kimler bu görüşmeleri yapıyor yada gidiyor merak ettim ?ankara mt den kopan ınsanların yaptıgı toplantıları ankara mt yapıyor diyede yansıtmayalım, o ayrılan arkadaslar baska bir grup altında faaliyetlerini sürdürmektedirler...
ayrıca madem görüşmeler yapılıyor bir foto koysunlarda görelim...

Hüüüoooppp..... Bu ne şiddet, Bu ne celal? İstanbul havası bozmuş seni scuuu...

Herhangi bir forum veya grup adı belirtilmedi. Çarşamba buluşmaları oluyor denildi ben de yeni yerini söyledim. ( o de kabaca yani detaylı adres bile vermedim bak bak reklam yapıyor demesin kimse diye) Ayrıca ne bu tutuculuk. Onlar MT değil başka site falan. Sen yolda gördüğün motorcuya selam vermiyormusun bu mt üyesi değil diye? Resim istemişsin lakin başka sitenin buluşmasının duyuru yada resminin burada yayınlanması forum kurallarınca yasak.

hangisinin evren

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:39 PM ----------

2w36sna.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:43 PM ----------

hah şöyle yaaa:wiinkk:başardımmmmmmmmmm

jr.

ben de yasinin motorda çekineyim. sihirli deynek gibi motorlar maşallah :mrgreen:

zums5e.jpg

rvdbtx.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:02 PM ----------

30auop3.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:05 PM ----------

buda benim hayalim

ankara grubu 4 temmuz sınavına girip ağustosta ehliyetlerini cebine koyacak olan scuderia ve ben gibi arkadaşlara bi güzellik yapıp "scuderia ve souvarine ehliyet alıyor toplaşması" organize etmezler ise bunun muazzam yanlış bi hareket olacağı kanaatindeyim...ben burdan söyleyeyim de sonra söylemedi denmesin...neticede biz de bu şehrin insanıyız biz de bu yörenin çocuğuyuz... :)

artık kuzu mu çevrilir sac kavurma mı yapılır orasını organizasyon komitesi düşünsün...bir nev'i kabul töreni gibi olmalı...bence mt ankaranın en yaşlı üyesi bizi bir debriyaj teliyle kutsasın böyle şövalyevari bi giriş yapalım sisteme :p

deveyi yüzdükten sonra 1200lük bi enduronun şaftına bağlarız, 1. viteste gazı da sabitledik mi döner de döner hayvancağız... :p

gürcell olum lost biitti bana yeni bizi dizi arşivi hazırla evde canım sıkıldı gezende yok zaten :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:25 PM ----------

merhaba hoşgeldiniz :)

hoşbulduk abi sende hoşgeldin :D iyi gezmişsiniz pazar günü bulamadık ara ara

biz herhalde ağustosun ilk hafta sonu anca koymuş oluruz ehliyetleri cebe, şöyle kıyak bi toplaşma organize etmek için 15 gün çok yeterli bi zaman...

jr.

biz sizi çoktan kabul etmişiz. ama iyi fikir..özel birşeyler yapalım hakikaten..suku para mı verdi sana :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar