[Adana - MT]

Sevgili dostlarım Çarşamba günü özel toplantılarımıza katılamamın verdiği hüzün :D ile sizler için sadece çarşamba toplantılarımıza özel bi teklif yapmak istedim bunun önce bi mekanın görüntüsünü görmeniz çok daha mantıklı,çünkü görüyorumki hiçkimse bilmiyo,bilende yanlış biliyo....:D

çarşambaya özel toplantılarımız için verebileceğim fiyatları kısaca yazıyorum....:p

Kahve= 3 ytl
Çay =1,50 ytl
Bira =4,50 ytl
Nargile =10 ytl

Yemek çeşitleri çok değişken olduğundan onlarla ilgili fiyat veremiyorum,fakat her üründe ortalam %30 indiriminiz var arkadaşlar....

Bahçemiz ve yan taraftaki sıralı masalarımız bizim için uygun olur düşüncesindeyim,5 tane masa birleştirdikmi dadından yenmez....

Öpüldünüz....

Adres:Cemalpaşa mh 6. sk Balkaroğlu apartmanı Zemin kat....

Açık adres:Kazım büfenin ara sokağı,Eski derby pastanesinin yeri,eski mac donalds sokağı,100 mt ilerde sağda....

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sevgili dostlarım Çarşamba günü özel toplantılarımıza katılamamın verdiği hüzün :D ile sizler için sadece çarşamba toplantılarımıza özel bi teklif yapmak istedim bunun önce bi mekanın görüntüsünü görmeniz çok daha mantıklı,çünkü görüyorumki hiçkimse bilmiyo,bilende yanlış biliyo....:D

çarşambaya özel toplantılarımız için verebileceğim fiyatları kısaca yazıyorum....:p

Kahve= 3 ytl
Çay =1,50 ytl
Bira =4,50 ytl
Nargile =10 ytl

Yemek çeşitleri çok değişken olduğundan onlarla ilgili fiyat veremiyorum,fakat her üründe ortalam %30 indiriminiz var arkadaşlar....

Bahçemiz ve yan taraftaki sıralı masalarımız bizim için uygun olur düşüncesindeyim,5 tane masa birleştirdikmi dadından yenmez....

Öpüldünüz....

İsmail öncelikle hayırlı olsun....Çok güzel bir yer olmuş ....eşe dosta tavsiye edelimde yeri tam olarak nerede bi tarif etsen keşke....

Kahve= 3 ytl
Çay =1,50 ytl
Bira =4,50 ytl
Nargile =10 ytl

Öpüldünüz....

waaayyyy ben efendinin bu kadr güzel göründüğünü bilmiyodum :p

hadi oylama yapalım
benim oyum efendiyee :cat::cat::cat::queen:

ofelyaa kızzz sende efendiye oy ver bak çarşının ortası bacım gelmek kolay olur senin için :cat:

Kahve= 3 ytl
Çay =1,50 ytl
Bira =4,50 ytl
Nargile =10 ytl

Öpüldünüz....

Bence güzel bir teklif, mekanı bizzat gördüm ve hoşuma gitti. Bence kışın çok uyguın olur. Ancak yazın menderesi tercih ederim :cat:

muzaffer abi bahcesi de varrr bahçede serinleticiler falan var (reklam :queen: )görmüşsündür harika :wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çekirdek çintme makinası aldım abi,çintiyo veriyo,( aşağıdaki resim ) Geçen gün buzluğa attığım biralar patladı bak,haberin olsun abi....:cherry:

erkek lan bu.......şaka bir yana benim oyumda efendiden yana ....her şey bi yana arkadaşımıza hep destek tam destek.....

sizin kişisel fikirleriniz.ayrıca burdaki arkadaşların düzenli ve aklı başında insanlar.tabiki siz bizleri tanımadan böyle bir yazıyı yazmanızı şiddetle kınıyorum.zira siz daha başında böyle bir şeye böyle cevap yazma hakkınız asla olamaz.lütfen kendinizi tanıtmadan birdaha burda yazı yazmayın.işte yine adana mt ye örnek verilecek bir olay daha oldu.neoldu yine feykkkkkk

evet benim kişisel fikirlerim, aynen sizin olduğu gibi. ayrıca cevap yazma hakkım neden olamıyormuş pardon?
bu nasıl bi agresifliktir, siz de beni tanımıyorsunuz ve benimle ilgili bu şekilde yorum yapamazsınız beyefendi.
böyle sıcak bir aile ortamına girdiğim için çok mutlu olmuştum ama görüyorum ki bikaç arkadaşın bu şekilde agresif tavırları, geldğime geleceğime pişman etti.

evet benim kişisel fikirlerim, aynen sizin olduğu gibi. ayrıca cevap yazma hakkım neden olamıyormuş pardon?
bu nasıl bi agresifliktir, siz de beni tanımıyorsunuz ve benimle ilgili bu şekilde yorum yapamazsınız beyefendi.
böyle sıcak bir aile ortamına girdiğim için çok mutlu olmuştum ama görüyorum ki bikaç arkadaşın bu şekilde agresif tavırları, geldğime geleceğime pişman etti.

Bence incir çekirdeğini doldurmaz :pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:28 PM ----------

efendi efendiiiiiiiii kendine gel :p

niye:silent: kendinde değilmiydi :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar