Sevgili dostlarım Çarşamba günü özel toplantılarımıza katılamamın verdiği hüzünile sizler için sadece çarşamba toplantılarımıza özel bi teklif yapmak istedim bunun önce bi mekanın görüntüsünü görmeniz çok daha mantıklı,çünkü görüyorumki hiçkimse bilmiyo,bilende yanlış biliyo....
çarşambaya özel toplantılarımız için verebileceğim fiyatları kısaca yazıyorum....
Kahve= 3 ytl
Çay =1,50 ytl
Bira =4,50 ytl
Nargile =10 ytl
Yemek çeşitleri çok değişken olduğundan onlarla ilgili fiyat veremiyorum,fakat her üründe ortalam %30 indiriminiz var arkadaşlar....
Bahçemiz ve yan taraftaki sıralı masalarımız bizim için uygun olur düşüncesindeyim,5 tane masa birleştirdikmi dadından yenmez....
Öpüldünüz....
Sevgili dostlarım Çarşamba günü özel toplantılarımıza katılamamın verdiği hüzünile sizler için sadece çarşamba toplantılarımıza özel bi teklif yapmak istedim bunun önce bi mekanın görüntüsünü görmeniz çok daha mantıklı,çünkü görüyorumki hiçkimse bilmiyo,bilende yanlış biliyo....
çarşambaya özel toplantılarımız için verebileceğim fiyatları kısaca yazıyorum....
Kahve= 3 ytl
Çay =1,50 ytl
Bira =4,50 ytl
Nargile =10 ytl
Yemek çeşitleri çok değişken olduğundan onlarla ilgili fiyat veremiyorum,fakat her üründe ortalam %30 indiriminiz var arkadaşlar....
Bahçemiz ve yan taraftaki sıralı masalarımız bizim için uygun olur düşüncesindeyim,5 tane masa birleştirdikmi dadından yenmez....
Öpüldünüz....
Kahve= 3 ytl
Çay =1,50 ytl
Bira =4,50 ytl
Nargile =10 ytl
Öpüldünüz....
muzaffer abi bahcesi de varrr bahçede serinleticiler falan var (reklam :queen: )görmüşsündür harika :wiinkk:
sizin kişisel fikirleriniz.ayrıca burdaki arkadaşların düzenli ve aklı başında insanlar.tabiki siz bizleri tanımadan böyle bir yazıyı yazmanızı şiddetle kınıyorum.zira siz daha başında böyle bir şeye böyle cevap yazma hakkınız asla olamaz.lütfen kendinizi tanıtmadan birdaha burda yazı yazmayın.işte yine adana mt ye örnek verilecek bir olay daha oldu.neoldu yine feykkkkkk
evet benim kişisel fikirlerim, aynen sizin olduğu gibi. ayrıca cevap yazma hakkım neden olamıyormuş pardon?
bu nasıl bi agresifliktir, siz de beni tanımıyorsunuz ve benimle ilgili bu şekilde yorum yapamazsınız beyefendi.
böyle sıcak bir aile ortamına girdiğim için çok mutlu olmuştum ama görüyorum ki bikaç arkadaşın bu şekilde agresif tavırları, geldğime geleceğime pişman etti.
efendi efendiiiiiiiii kendine gel![]()